В Індії зареєстрували російський "Спутник V"
В Індії зареєстрували російський "Спутник V"

В Індії зареєстрували російський "Спутник V"

Російський фонд прямих інвестицій заявив про реєстрацію в Індії розробленої в РФ вакцини "Спутник V".

Про це повідомляється в Twitter РФПІ.

Індія стала 60 державою, що зареєстрував "Спутник V".

Зауважимо, що росіяни провели переговори більш ніж зі 111 провідними виробниками в світі, щоб знайти того, хто зможе виробляти вакцину в великому обсязі.

Зараз застосування вакцини "Спутник V" схвалено також в Росії, Білорусії, Аргентині, Болівії, Угорщини, Словаччини інших країнах.

Раніше повідомлялося, що Російський фонд прямих інвестицій попросив уряд Словаччини повернути поставлену партію вакцини проти коронавірусу "Спутник V". Причина — нібито "багаторазові порушення контракту", а саме — проведення випробування.

Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) почне розслідування того, суперечать клінічні випробування російської вакцини "Спутник V" етичним і науковим стандартам.

Зауважимо, що реєстрація російської вакцини від коронавірусу "Спутник V" в Європейському союзі повинна проходити на загальних для всіх виробників умовах. Це обговорювалося під час переговорів президента Франції Еммануеля Маркона з президентом Росії Володимиром Путіним і канцлером ФРН Ангелою Меркель, — повідомляється в заяві Єлисейського палацу за підсумками онлайн-зустрічі.

Відео Чи насправді захищає від коронавірусу вакцина "Супутник V" – "Секретні матеріали"

Російська пропаганда настільки впевнено запевняє всіх в ефективності кремлівської вакцини "Супутник V", що в неї і справді можна повірити. Проте підводить Путіна сам коронавірус, який не чує розповіді Кисельова та чомусь легко заражає тих, хто вже вколовся чудодійним препаратом. "Супутник V"

Секретні матеріали
  • Facebook 2
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Підписуйтесь на наші канали в Telegram і Viber.

Автор:
Олена Кузьмич
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны