Так виглядає iPhone 13 mini з новою великою камерою
Так виглядає iPhone 13 mini з новою великою камерою

Так виглядає iPhone 13 mini з новою великою камерою

У Мережі поширили зображення тривимірної моделі смартфона iPhone 13 mini, яка була створено на базі креслень, вже переданих виробникам аксесуарів. За наявними даними, в нову серію смартфонів увійдуть iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max. Розмір екрану цих пристроїв буде таким же, як у смартфонів серії iPhone 12. При цьому очікується, що iPhone 13 отримає зменшений виріз в центральній верхній частині екрану. Крім того, розташування моделей камери у моделей iPhone 13 mini і iPhone 13 також буде іншим.

Як показано на на скріншоті з невідомої системи автоматизованого проектування (САПР), а також на рендера, смартфон отримає здвоєну камеру з діагональним розміщенням модулів. Крім того, добре видно, що об’єктиви обох модулів стали більше. Це підтверджує попередні чутки про те, що Apple покращить можливості камери смартфонів.

Виріз в центральній верхній частині екрану стане менше, проте за рахунок невеликих розмірів iPhone 13 mini в цій моделі зменшення буде помітно менше за все. Зробити чубок менше вдалося завдяки зміщенню вирізу гучномовця до верхньої кромки смартфона, а також за рахунок переходу до технології D-ToF (Direct ToF).

Повідомляється, що всі смартфони лінійки iPhone 13 отримають дисплеї LTPO з адаптивною частотою оновлення зображення до 120 Гц, однокристальних систем Apple A15 Bionic, а також підтримку Wi-Fi 6E. Презентація лінійки iPhone 13 очікується в вересні цього року. Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом