Samsung Galaxy Jump пройшов сертифікацію Bluetooth SIG
Samsung Galaxy Jump пройшов сертифікацію Bluetooth SIG

Samsung Galaxy Jump пройшов сертифікацію Bluetooth SIG

Samsung Galaxy A32 5G дебютува в середині січня. Вперше пристрій надійшов офіційно в Німеччину. Півтора місяці тому 4G-варіант телефону дебютував в Індії на початку березня. Тепер ще одна версія телефону сертифікована Bluetooth SIG. Новий варіант Samsung Galaxy A32 з номером моделі SM-A326K був сертифікований Bluetooth SIG (через Simranpal Singh). Згідно зі списком, цей пристрій буде офіційно іменуватися Galaxy Jump.

Отже, цей смартфон стане другим телефоном після Galaxy Quantum2 з іншим брендом, ніж звичайні назви Galaxy в 2021 році. Як і Quantum2, Jump може бути ексклюзивним для оператора зв’язку в певному регіоні. Судячи з номеру моделі, Galaxy Jump може бути перейменованим Galaxy A32 5G, а не варіантом 4G. Отже, ми можемо очікувати такі функції, як 6,5-дюймова РК-панель HD+, MediaTek Dimensity 720 SoC, 48MP (широкий)+8MP (надширокий)+5MP (макро)+2MP (глибина) установка чотирикамерній камери, 13- мегапіксельна селф-камера, бічний датчик відбитків пальців, One UI 3.0 (Android 11), акумулятор ємністю 5000 мАг і швидка зарядка 15 Вт.

На жаль, доступність і дата випуску цього телефону на даний момент залишається загадкою. Але ми очікуємо дізнатися про нього більше до його офіційного оголошення в найближчі дні.

Источник материала
Поделиться сюжетом