Xiaomi не визнає свою провину у вибуху Poco X3
Xiaomi не визнає свою провину у вибуху Poco X3

Xiaomi не визнає свою провину у вибуху Poco X3

Розповіді про мимовільному спалах смартфонів завжди привертають увагу, особливо, коли мова йде про популярної моделі, до яких цілком можна віднести смартфон Poco X3. Власник смартфона повідав, що він придбав Poco X3 в грудні минулого року. За кілька місяців використання він не помітив ніяких проблем в роботі пристрою, який навіть не перегрівалося.

13 квітня абсолютно несподівано смартфон, який знаходився на зарядці, вибухнув і загорівся. Зруйнований акумулятор повністю вивів пристрій з ладу, обвуглитися задню панель, а також розбивши екран смартфона.

Власник знищеного смартфона опублікував історію загоряння Poco X3 на своїй сторінці в Twitter, супроводивши її фотографіями згорілого Poco X3. Звичайно ж, він чекав компенсації і вибачень від Xiaomi і Poco.

Представники Xiaomi відповіли на його повідомлення через кілька днів, заявивши, що вони розслідують причину інциденту. Відповідно до початкового висновку, шкода була завдана «зовнішньою силою». Посилаючись на фото, в компанії заявили, що відбулося зовнішнє вплив, в результаті якого акумулятор смартфона був пошкоджений. Власник згорілого Poco X3 повністю заперечує факт зовнішніх впливів і переконаний, що займання сталося через проблеми з контролем рівня температури під час зарядки. Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом