Виступ на столі блогера з Гайтаною та суперфіналісти: яким був півфінал "Голосу країни-11"
Виступ на столі блогера з Гайтаною та суперфіналісти: яким був півфінал "Голосу країни-11"

Виступ на столі блогера з Гайтаною та суперфіналісти: яким був півфінал "Голосу країни-11"

Цієї неділі у прямому ефірі на телеканалі "1+1" відбувся півфінал головного музичного шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Так, глядачі та тренери обрали по учаснику з команди, який боротиметься за перемогу в суперфіналі шоу. Вперше в історії "Голосу країни" прямий ефір був присвячений українським хітам. Учасникам випав шанс заспівати в дуеті з відомими українськими виконавцями.

За право стати головним вокалістом країни першою боролася команда мультиартиста та продюсера MONATIK. Так, відкрив ефір зірка Мережі Тьома Паучек. Блогер виконав спільно з Гайтаною її хіт "Два вікна". Під час виступу вони заспівали на столі. Тренери зазначили, що Тьома надталановитий, а дует був дуже гармонійним.

Зі свого боку, співачка KOLA, яка прийшла на "Голос країни" за реваншем, приголомшила номером з гуртом The Hardkiss. Дует потужно виконав Make up.

Потім MONATIK, Тьома Паучек та KOLA разом заспівали "Мріяти не шкідливо".

За результатом голосування глядачів та зіркового наставника, до суперфіналу пройшов Тьома Паучек – MONATIK віддав 51 відсоток Тьомі та 49 відсотків KOLA. Також Тьома від глядачів отримав 52 відсотки, а KOLA мала 48 відсотків.

instagram.com/goloskrainy_official

Далі боролася за місце у суперфіналі команда Тіни Кароль. Першою спробувала свої сили зірка Рівного Юлія Тимочко. Допомагав їй гурт KAZKA. Так, учасниця та Олександра Заріцька переспівали хіт "Плакала".

А диспетчерка далекобійників Катерина Гладій заспівала з лідером гурту "Друга ріка" Валерієм Харчишиним. Вони проникливо виконали композицію "Так мало тут тебе". Зауважимо, саме Катя стала першою в історії шоу "крадіжкою", яка дійшла до прямих ефірів і бореться за вихід у суперфінал. 

Також Тіна Кароль, Юлія Тимочко та Катерина Гладій розчулили спільним номером. Виконавиці емоційно переспівали пісню "Ты Отпусти".

Тіна Кароль віддала Юлії Тимочко всі 100 відсотків. Україна ж проголосувала таким чином: Юлія Тимочко отримала 41 відсоток, а Катерина Гладій – 59 відсотків. Тож, до суперфіналу потрапила Юлія Тимочко.

instagram.com/goloskrainy_official

Наступною вступила у бій команда digital-відкриття року DOROFEEVA. Першим спробував свої сили епатажний співак Ілля Ніколаєнко, який прийшов на "Голос країни", щоб довести батькові, що гідний стати популярними артистом. Учасник захопив виконанням разом із зіркою ALEKSEEV його хіта "Пьяное солнце".

"Душа команди DOROFEEVA" Сергій Лазановський, якого в шоу повернули глядачі, виступив зі співаком і екстренером "Голосу країни" Сергієм Бабкіним. Учасник та зірка виконали "Ще осінь зовсім молода", яку присвятили тим, хто пішов з життя.

Також потішило глядачів "гаряче" тріо команди DOROFEEVA з хітом, який розірвав усі українські чарти - "Gorit".

У результаті, DOROFEEVA віддала 45 відсотків Іллі Ніколаєнку та 55 відсотків Сергію Лазановському. Зі свого боку, Іллі глядачі віддали 20 відсотків, а Сергію – 80. Таким чином, до фіналу пройшов Сергій Лазановський.

instagram.com/goloskrainy_official

Запам’яталися також і виступи учасників з команди Олега Винника. Так, хранителька українського фольклору Галина Куришко заспівала зі знаменитістю Євгенією Власовою. Артистка заспівала на великій сцені вперше за 10 років.

Останнім виступив співак з унікальним жіночим тембром Сергій Нейчев. Він вийшов на сцену у дуеті з легендою українського шоубізу Олександром Пономарьовим. Вони приголомшили піснею "Варто чи ні".

Разом Винник, Нейчев та Куришко переспівали "Білу голубку".

Винник віддав 51% Галині Куришко та 49 відсотків Сергію Нейчеву. Від глядачів Галина отримала 40 відсотків, а Сергій – 60. Таким чином, у суперфінал пройшов Нейчев.

instagram.com/goloskrainy_official

Тож, до суперфіналу потрапили: Юлія Тимочко з команди Тіни Кароль, Сергій Нейчев з команди Олега Винника, Сергій Лазановський з команди DOROFEEVA та Тьома Паучек з команди MONATIK.

Крім того, у прямому ефірі півфіналу на головній сцені країни заспівали Тіна Кароль, DOROFEEVA та Lida Lee із прем’єрами своїх пісень. DOROFEEVA виконала новий хіт zavisimost, Кароль виступила із прем’єрою "Хороший парень", а Lida Lee представила трек "Пойми".

Суперфінал шоу відбудеться вже наступної неділі, 25 квітня, на каналі "1+1" о 21:00.

Графік публікацій відео:

  • Пісні у виконанні учасників - Одразу після виступу в ефірі на YouTube каналі;
  • Свіжий випуск бекстейдж - Одразу після ефіру на YouTube каналі;
  • Повний випуск "Голосу країни" - по понеділках на 1plus1.video;
  • Сюжети учасників з обговоренням тренерів - щосереди на YouTube каналі.
Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом