Нардеп Тищенко влаштував грандіозне свято для дружини в розпал локдауну: відео
Нардеп Тищенко влаштував грандіозне свято для дружини в розпал локдауну: відео

Нардеп Тищенко влаштував грандіозне свято для дружини в розпал локдауну: відео

Місто Київ зараз знаходиться в «червоній» карантинній зоні. Там діють суворі обмеження щодо пересування людей, роботи закладів громадського харчування та організації масових заходів. Проте це не стало на заваді народному депутату від партії «Слуга народу» Миколі Тищенку організувати гучне святкування дня народження дружини.

Народний депутат України від "Слуги народу" Микола Тищенко влаштував масштабне святкування дня народження дружини Алли Барановської, незважаючи на локдаун у Києві. Закрита вечірка проходила без врахування карантинних обмежень.

Кадри свята, на якому повно людей, і це далеко не тільки найближчі друзі та рідні, опублікувало видання «Страна». Журналісти повідомили, що відео їм прислав один з гостей заходу.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Подробиці події

18 квітня Алла Барановська відзначала 26-й день народження. Пара одружена з 2016 року та виховує спільного сина.

Як пише "Страна", вечірка нібито відбулася в столичному готелі «Fairmont». Відео зі святкування потрапило в мережу. На гучній вечірці була жива музика – для гостей виступала вокалістка Катя Корецька, шикарний стіл та купа гостей.

В холі всіх запрошених зустрічали дівчата, одягнені в екстравагантні костюми, які рухалися під музику.

Сам Тищенко подію ніяк не прокоментував. Один з його помічників наголошував, що святкування проходило вдома в депутата, але журналісти бачили машину нардепа, припарковану поблизу «Fairmont» протягом не однієї години. Та й інтер’єр приміщення, що потрапило на камеру, аж ніяк не нагадує сімейний.

На кадрах видно, що персонал обслуговування бенкету перебував у масках, проте всі гості були без індивідуальних засобів захисту. Про дотримання соціальної дистанції також не згадували.

Відомо, що нардеп Микола Тищенко вже не вперше потрапляє в гучний скандал з роботою ресторанів під час локдауну. В минулому році, коли всі заклади громадського харчування були зачинені, ресторан «Велюр» таємно приймав відвідувачів, яких проводили через запасний вихід.

Як Тищенко зазвичай святкує день народження дружини

Нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко не приховує трепетне ставлення до дружини Алли. До пандемії він завжди влаштовував бал квітів у столиці, котрий приурочував до дня народження коханої.

Починаючи з 2019 року ці 2 події відомий ресторатор почав розділяти. Він дарував дружині спочатку 1001 троянду, потім наступного року це вже була 2001 троянда.

Як розповідав сам Тищенко, він таким чином «додав кілограмів у штанзі».

Рейди в столиці

За інформацією у ЗМІ, 17 квітня правоохоронці провели близько 500 рейдів по закладам міста Києва та склали 50 протоколів про порушення карантинних норм під час локдауну.

Санкції за такі правопорушення передбачають штрафи від 34 до 170 тисяч гривень.

Також у ході таких рейдів правоохоронці склали 250 протоколів про адміністративне правопорушення на тих, хто відвідував такі заклади.

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що всі власники розважальних закладів, котрі обходять заборони та влаштовують закриті вечірки, «не залишаться поза увагою правоохоронців».

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Микола Тищенко відзначився на довиборах на 87-му окрузі.

Міністр Малюська продає свої фото на аукціоні, щоб роздобути грошей на ремонт в'язниць. Більше свіжих новин чекають на Вас на порталі MY.UA.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом