Проти нардепа Тищенка порушили кримінальну справу: день народження дружини вдався
Проти нардепа Тищенка порушили кримінальну справу: день народження дружини вдався

Проти нардепа Тищенка порушили кримінальну справу: день народження дружини вдався

Ресторатор та народний депутат від партії «Слуга народу» Микола Тищенко «попався» на організації масштабної вечірки в Києві під час тотального локдауну.

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом порушення санітарних вимог і норм в зв'язку з вечіркою, яку влаштував нардеп Микола Тищенко з нагоди дня народження своєї дружини Алли Барановської.

 Судячи з відео, яке з'явилося в мережі, захисні маски носив тільки персонал закладу, соціальної дистанції ніхто не дотримувався, а кількість осіб на 1 квадратний метр явно була більшою, ніж дозволено в приміщеннях.

Крім того, робота ресторанів в Києві заборонена через локдаун.

Помічник Тищенко заявив, що захід проходив у приватному будинку, а не в готелі.

Приєднуйтесь до нашого каналу Viber! Читайте нас в Telegram!

Реакція правоохоронців

Представники Національної поліції відреагували на появу в мережі відео розкішної багатолюдної вечірки в Подільському районі Києва. Правоохоронці виїхали за вказаною адресою задля з'ясування обставин справи.

Як повідомляє прес-служба Поліції Києва, правоохоронці поспілкувалися з керівництвом закладу, оглянули приміщення та здійснили першочергові слідчі дії. Наразі перевірка триває, а до ЄРДР внесли дані про відкриття справи за фактом порушення санітарних норм під час запобігання інфекційним хворобам (ч 1. ст.325 Кримінального кодексу України).

Гучна вечірка в розпал локдауну

Микола Тищенко, котрий завжди масштабно святкує день народження дружини, в цьому році не зупинився навіть попри карантин. Він організував велику вечірку в ресторані столичного VIP-готелю.

На кадрах, які потрапили в мережу, можна побачити величезний стіл, щонайменше на пів сотні людей. Всі гості танцювали та розважалися, для них наживо співали та частували різними смаколиками.

Серед розваг були також і різні азартні ігри, гадання з допомогою чарівної кулі та інше.

Весь цей час «Мерседес», який належить Миколі Тищенку, стояв біля готелю.

У схожий скандал «Слуга народу» Тищенко потрапив майже рік тому. Тоді теж під час локдауну обраних гостей обслуговував його ресторан «Велюр».

До закладу регулярно під’їжджали елітні автомобілі депутатів та бізнесменів, який впускали всередину.

Особисто Микола Тищенко порушення норм карантину ще й досі не прокоментував.

Ще 15 квітня в інтерв’ю журналістам Микола Тищенко говорив, що цілком підтримує впровадження загальнонаціонального локдауну, оскільки це "єдина можливість врятувати життя людей та захистити лікарів".

Тищенко зазначив, що навіть потужні світові держави не можуть завершити вакцинацію, оскільки це велика проблема. Нардеп похвалився, що дякуючи його керівництву на Закарпатті та зусиллям представників «Слуги народу» та центральної влади вдалося подолати кризу та вийти з «червоної» зони карантину.

Він назвав це «великою маленькою перемогою».

Нагадуємо, сайт новин MY.UA повідомляв, що нардеп Тищенко влаштував грандіозне свято для дружини.

Як Тищенко раніше порушував карантинні обмеження, читайте в матеріалі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом