Кривдник помер у СІЗО: пасажирка потягу "Маріуполь-Київ" розповіла про останню зустріч із ґвалтівником
Кривдник помер у СІЗО: пасажирка потягу "Маріуполь-Київ" розповіла про останню зустріч із ґвалтівником

Кривдник помер у СІЗО: пасажирка потягу "Маріуполь-Київ" розповіла про останню зустріч із ґвалтівником

У СІЗО 13 квітня помер чоловік, який напав на Анастасію Лугову у потягу "Маріуполь-Київ". Про смерть Віталія Рудзька сама Анастасія дізналася, коли суд перенесли.

Якою була остання зустріч кривдника і жертви, і чи буде тепер злочин покараний - з адвокатами і самою Анастасієєю есклюзивно поспілкувалась Олена Гущик. Більш детально - у матеріалі ТСН.19:30.

Анастасія намагається підібрати слова, аби пояснити, що зараз відчуває. Смерть її кривдника, 46-річного, двічі судимого Віталія -  зовсім не таке покарання, яке вона уявляла. Ту ніч вона і досі памятає в деталях як і 8 місяців тому, коли вперше на всю країну зізналася ТСН: на очах сина її жорстоко побив і намагався зґвалтувати невідомий. 

 

Маленькому Захару після цієї поїздки довелося півроку займатися з психологом. Анастасія довго лікувалася: про свою реабілітацію вона звітувала в соцмережах. А ще за цей час їй почали писати інші жінки - жертви насилля. І про їхні історії Настя почала знімати і викладати у Мережу короткі ролики. 

Відео Новини України: помер обвинувачуваний у жорстокому побитті Анастасії Лугової

Помер обвинувачуваний у жорстокому побитті Анастасії Лугової. Ця резонансна історія трапилась в серпні минулого року. Жінку ледве не зґвалтували в купе поїзда на очах її шестирічного сина. Тоді чоловіка затримали, вісім місяців тривала судова тяганина і от сьогодні стало відомо - обвинувачений помер у лікарні, куди його шпиталізували із слідчого ізолятора. Якою була остання зустріч кривдника і жертви, і чи буде тепер злочин покараний – дивіться у сюжеті.    

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Позаду в неї 8 місяців лікування і вона майже забула про постійні болі у голові. Але все ще намагається позбутися синців, збирає кошти, аби вправити щелепу і ходить до психолога. Від літа з нападником вона бачилась кілька разів на судах. На одних він просив вибачення, на інших - уже закидав прокльонами. Між тим просив дати можливість відпрацювати покаране, загладити вину грошима і неодноразово нагалошував - хворий на рак.

Попередньо, смерть природня, внаслідок хвороби, тілесних ушкоджень у нього не було. Подальша доля кримінального провадження у зв’язку зі смертю підозрюваного буде вирішена на наступному судовому засіданні.

Нагадаємо:

  • Уночі в п'ятницю, 31 липня 2020 року, у потягу "Маріуполь-Київ" невідомий чоловік лише в трусах пробрався до купе, де їхала жінка разом із сином. Чоловік заблокував двері, напав на жінку, побив її та намагався її зґвалтувати.
  • Нападника затримали правоохоронці, коли потяг прибув до Києва.
  • Зловмисник - уродженець Запоріжжя, 1975 року народження. Має три судимості: 1996 року за крадіжку автомобіля, 1999 року за хуліганство, а 2008-го за крадіжку. 
Автор:
Олена Гущик
Источник материала
Поделиться сюжетом