На трасі Київ-Чернігів водій Mercedes вистрілив у маршрутчика: відео
На трасі Київ-Чернігів водій Mercedes вистрілив у маршрутчика: відео

На трасі Київ-Чернігів водій Mercedes вистрілив у маршрутчика: відео

На ділянці траси у напрямку з Києва до Чернігова, неподалік від села Прогрес сталася конфліктна ситуація між двома водіями.

Про це стало відомо з повідомлення "Києва Оперативного" в соціальній мережі Facebook. Інші кримінальні новини України доступні на сайті MY.UA.

Що відомо про обставини інциденту

Інцидент стався ввечері в понеділок, 19 квітня. Як повідомляється, конфлікт виник у водія автобуса-маршрутки та водія автомобіля Mercedes після того, як перший "підрізав" другого.

Актуальні новини про події доступні на каналі Telegram!

Чоловік, керуючий авто Mercedes, зупинив машину на шляху автобуса, перекривши тим самим рух. Після цього він з вогнепальною зброєю в руках вирушив для з'ясування стосунків з опонентом, який був за кермом маршрутки.

Не завадили діям агресора навіть пасажири, які в цей час були в салоні маршрутки, і чоловік відкрив стрілянину. Нецензурно висловлюючись, чоловік зробив кілька пострілів по водію автобуса.

Пасажирам вдалося зняти відео про інцидент, яке оприлюднив паблік "Київ Оперативний".

Свіжі новини України та світу читайте в нашому Viber!

Як видно, чоловіки з'ясовували стосунки на вулиці. Водій автбуса намагався захищатися, але все ж отримав вогнепальне поранення.

Чим закінчився конфлікт двох водіїв

На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав. А водій автобуса, за словами очевидців, самостійно витягнув кулю з ноги і продовжив слідувати за маршрутом.

Варто також нагадати, що раніше портал MY.UA повідомляв також й інші новини про події.

Так, ми розповідали про дорожньо-транспортну пригоду з таксі Bolt в Києві, коли водій вирішив не дотримуватися правил дорожнього руху і простої ввічливості водіїв на дорозі.

Також ми розповідали про те, що в Санкт-Петербурзі горіла велика фабрика - "Невська мануфактура". Один пожежник загинув, кілька людей травмувалися.

Ще більше актуальних новин читайте на нашому каналі в Twitter, а також дізнавайтеся всі свіжі новини на Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом