Російські війська з 23 квітня змінюють дислокацію
Російські війська з 23 квітня змінюють дислокацію

Російські війська з 23 квітня змінюють дислокацію

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу наказав повернути війська назад в частини з півдня Росії.

Війська Російської Федерації, які знаходилися на південних рубежах, за наказом міністра оборони РФ Сергія Шойгу повернуться у пункти постійної дислокації. Вони розпочнуть переміщення 23 квітня.

За словами міністра Шойгу, війська продемонстрували високий рівень підготовки і зможуть у разі потреби забезпечити надійну оборону країні.

Шойгу в Криму

Рішення було прийняте після робочої поїздки Шойгу в Крим, в рамках якої відбулися міжвидові навчання військ Південного округу та повітряно-десантних військ. Перевірялася готовність силових структур у разі раптової небезпеки.

У Криму Сергій Шойгу на гелікоптері здійснив огляд районів дислокації військ. Перевірив готовність сухопутних та морських сил до навчань. За результатами перевірки, Шойгу запевнив, що війська готові до оборони. Цілі раптової перевірки досягнуті. Після цього Сергій Шойгу завершив заходи з перевірки готовності військ в Південному та Західному військових округах. Шойгу додав, що в Росії адекватно реагують на будь-які зміни, що сталися поблизу кордонів.

До навчано Росія залучила більш ніж 10 тисяч військових. В окупованому Криму в навчаннях взяли участь також більш ніж 40 бойових кораблів та близько 20 суден забезпечення. Було залучено також 1 тисячу 200 одиниць військової техніки та озброєння, які входять до складу загальновійськового об’єднання у Південному окрузі.

Стрічка новин України та світу, новини армії в нашому Viber

Інспекція готовності в Україні

Нагадаємо, що в Україні теж перевірили готовність силових структур до раптових небезпек. Робочу поїздку в Маріуполь здійснив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. У ході візиту Аваков заявив, що Україна спроможна дати відсіч противнику.

Всі новини України та світу, новини зі Сходу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що британський канал зняв на відео, що відбувається у військовому таборі РФ неподалік України.

Також портал MY.UA писав, що Соловйов звинуватив українців у підготовці війни на Донбасі.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом