Зворушливі стосунки королеви Єлизавети ІІ та принца Філіпа показали в мультфільмі: «До сліз»
Зворушливі стосунки королеви Єлизавети ІІ та принца Філіпа показали в мультфільмі: «До сліз»

Зворушливі стосунки королеви Єлизавети ІІ та принца Філіпа показали в мультфільмі: «До сліз»

Після смерті принца Філіпа не минуло й двох тижнів. По всьому світу спільнота сумує за членом королівської родини, який зовсім трохи не дожив до сторічного ювілею. У мережі небайдужі публікують зворушливі відео, які демонструють історію королеви Єлизавети ІІ та її чоловіка принца Філіпа, герцога Единбурзького.

Життя королеви неодноразово ставало сюжетом для фільмів. А в 2019 році навіть з’явився мультфільм, присвячений незмінному супутнику королеви – собачці породи коргі. Мультфільм так і називається - «Королівський коргі». 

Він безпосередньо не описує життя королеви Єлизавети та принца Філіппа, однак деякі моменти на фоні відходу принца в кращий світ виглядають дуже зворушливо. Переконайтеся самі.

Королева Єлизавета ІІ та її коргі

Незмінний супутник королеви Великобританії – коргі. Перше цуценя з’явилося у майбутньої королеви, коли їй тільки виповнилося сім років (у 1933 році). Відтоді Єлизавета ІІ нерозлучна з собаками цієї породи.

У мультфільмі показана історія одного з королівських коргі – Рекса. Його, за сюжетом, подарував королеві саме принц Філіп. У картині більше уваги прилілено саме песику, однак також показані зворушливі стосунки королеви з чоловіком.



Принц Філіп: сумна звістка 

Нагадаємо, принц Філіп помер 9 квітня 2021 року в 99-річному віці. Єлизавета ІІ прожила разом із чоловіком 73 роки. Філіпа знають у світі як справжнього романтика, любителя автомобілів та кінних екіпажів, чоловіка з відмінним почуттям гумору. 

17 квітня королівська родина попрощалася з принцом Філіпом. Церемонія поховання відбулася у Віндзорському замку. У ній взяли участь тільки найближчі представники родини.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв деталі про відхід принца Філіпа.

Також портал MY.UA писав, що після похорону Філіпа принц Гаррі написав "дуже особисту записку" батькові.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны