Гройсман звинуватив нинішню владу у відкаті України назад на кілька років
Гройсман звинуватив нинішню владу у відкаті України назад на кілька років

Гройсман звинуватив нинішню владу у відкаті України назад на кілька років

Глава уряду за президентства Петра Порошенка Володимир Гройсман розповів про своє ставлення до роботи нової влади, ситуації з коронавірусом, медреформи.

Заяви з цього приводу він зробив в ефірі програми на "Україна 24".

Топ-пунктів промови Володимира Гройсмана

В ході програми політик висловився з приводу таких аспектів життя в Україні:

підсумки перебування при владі нових політиків: за словами екс-прем'єра, 2 роки тому, з приходом до влади, нові топ-політики країни вселяли надію українцям на те, що тепер їх захистять, а насправді, за словами Гройсмана, зараз громадяни ще більше вимагають цієї підтримки. Так, екс-глава Кабміну назвав нинішню владу некомпетентною і звинуватив її у відкаті України на кілька років назад;

  • подолання пандемії коронавірусу: як зазначив Гройсман, він розпочинає кожен свій день із сумної статистики поширення ковіду від МОЗ. За словами екс-глави Кабміну, це питання має бути одним з головних для української влади. А на ділі, за його словами, в країні провалили протикоронавірусну вакцинацію, без якої, мовляв, будуть лише "тотальні локдауни";

Читайте політичні новини України на нашому каналі Telegram і Viber!

  • медична реформа: Гройсман нагадав, що за часів його Кабміну, медикам підняли зарплати, в середньому, з 5 до 18 тисяч гривень. Також він зазначив, що радий продовженню роботи розпочатої при Порошенку програми "Доступних ліків" і не забув згадати "Охматдит", який відремонтували під час його прем'єрства. За словами політика, нинішня влада знищує всі ті реформи медицини, які варто було б навпаки розвивати.

Нагадаємо, що раніше портал новин MY.UA повідомляв про те, що політик відверто висловив свою думку про уряд і загальну ситуацію в країні.

Також ми писали про те, що в ефірі програми "Хард з Влащенко" Гройсман заявив, що Україна сама повинна визначати порядок денний, виходячи з потреб населення.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны