Парламент збереться на чотири позачергові засідання: що розглядатимуть
Парламент збереться на чотири позачергові засідання: що розглядатимуть

Парламент збереться на чотири позачергові засідання: що розглядатимуть

Глава фракції "Голос" Ярослав Железняк повідомив про можливі чотири позачергові засідання парламенту на наступному тижні.

Про це депутат повідомив у своєму Telegram-каналі.

За словами Железняка, Верховна Рада може працювати у вівторок і четвер. "У плані весь тиждень першу половину голосуємо сотні правок до закону про землю, а потім позачергові засідання. Загалом, знову у вівторок і четвер Рада закриється ближче до 21:00, як мінімум. Уже відомо про чотири позачергові засідання цього тижня", - написав депутат.

У вівторок і четвер засідання проведуть за порядком денним від коаліції. Під час них можуть розглянути 31 законопроєкт. "Плюс одне позачергове від опозиції з постановою про провал боротьби з COVID. Ну, і позачергове з кадрових питань та перестановок у Кабміні", - повідомив Ярослав Железняк.

Нагадаємо, Рада збиралася напозачергове засідання 15 квітня. Разумуков підписав розпорядження № 87 про скликання 15 квітня позачергового пленарного засідання у зв’язку з вимогою 155 народних депутатів. 

Відео Новини України: Верховна Рада проведе одразу два позачергові засідання

Коронавірус, кредити й тарифи на електрику. Одразу два позачергові засідання сьогодні проведе Верховна Рада. Депутати розглянуть повернення пільгового тарифу на електроенергію та впровадження на рік мораторію на здорожчання світла. Голосуватимуть і за законопроєкти про валютне кредитування та про соціальні й економічні гарантії у пандемію. Крім того - планують внести зміни до кодексу про адмінпорушення щодо запобігання поширенню коронавірусу.

Новини України: Верховна Рада проведе одразу два позачергові засідання
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Олена Капнік
Источник материала
loader
loader