DZIDZIO оголосив про розлучення зі SLAVIA: чому шлюб розпався після 20 спільних років
DZIDZIO оголосив про розлучення зі SLAVIA: чому шлюб розпався після 20 спільних років

DZIDZIO оголосив про розлучення зі SLAVIA: чому шлюб розпався після 20 спільних років

Співак DZIDZIO вперше прокоментував розлучення зі SLAVIA.

Михайло Хома, більше відомий, як DZIDZIO, поділився зі «Світським життям», що розлучається.

Його дружина Ярослава, що нещодавно також розпочала сольну кар’єру, дає багато інтерв’ю, де розповідає подробиці сімейного життя зі співаком, які він, можливо, не хотів би розголошувати.

Михайло Хома зізнався, що ця тема для нього дуже важка, але все ж таки заявив, що пара вже 9 місяців не живе разом і домовилася про розлучення. Але зробити вони хотіли це красиво, без скандалів і гучних сварок.

Що стало причиною розлучення

Хома розповів, що рішення про розлучення приймалося обдумано, «тверезо» і розумно. Вони з дружиною довго думали над тим, як будувати стосунки надалі, і зрозуміли, що найкращим рішенням буде саме розійтися зараз.

Дружина звинувачувала DZIDZIO в тому, що він не хотів дітей, та і подружнього життя в пари, як такого, не було, бо Михайло багато працював. Ймовірно, були натяки і на подружні зради.

Сам співак заявив, що давно хотів трохи розібратися в почуттях, але через щільний графік часу зовсім не вистачало. Коли розпочалася пандемія коронавірусу і карантин у пари з’явилася можливість з’ясувати стосунки.

Михайло Хома відзначив, що зрозумів, що «треба жити в добрі», а деколи для цього варто «відпустити один одного».

Зустрілися Михайло та Слава дітьми і, як висловився співак, «нічого не розуміли в стосунках». Крім того життєвий досвід обох мало допомагав – у Михайла рано помер батько, а мама працювала за кордоном, у Слави батьки розлучені.

Відсутність прикладу і нерозуміння, як жити разом, DZIDZIO називає головними причинами розпаду шлюбу.

«Ми не знали, що треба щось казати, коли тебе не влаштовують певні речі, просто терпіли дещо, було багато і доброго», - щиро розповів Михайло Каті Осадчій.

Він висловився, що тепер вони з дружиною подорослішали і визнали, що між ними багато чого «не так». DZIDZIO вірить, що життя не закінчується після розлучення, а дружині він дякує за все, що вони разом пережили.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

DZIDZIO про плани на майбутнє

Михайло Хома знайшов себе в режисерській роботі та зняв уже 3 комедії. Вразив українців завжди веселий та завзятий співак і голосом, і виконанням Гімну України.

Тепер же він вирішив розкрити ще і свою драматичну сторону. Філософську стрічку «Пробудись» він збирається представляти на міжнародних фестивалях.

Початок сольної кар’єри дружини Ярослави, котра виступає під ім’ям SLAVIA, він сприйняв не дуже позитивно. Свого часу пара разом співала в кавер-бенді «Друзі», що відіграв найгучніші весілля на Львівщині.

«Друзі» припинили існування з появою гурту «DZIDZIO». Ярослава чоловіка підтримала, але також мріяла про сцену – з’являлася в різних талант-шоу.

Влітку 2020 року жінка несподівано випустила пісню «Я тобі не мамка» під псевдонімом SLAVIA.

Ярослава зізналася, що весь час відчувала себе «тінню чоловіка» та зрозуміла, що просто втрачає час, сидячи вдома.

ЗМІ відразу ж накинулися на Михайла з питаннями, чому він стримував талановиту дружину. Він же заявив, що оберігав дружину від «жорстокого світу шоу-бізнесу».

Крім того, чоловік заявив, що не збирається допомагати дружині, оскільки "кожен артист має створити себе сам" і багато працювати.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Оля Полякова та Катя Осадча позасмагали разом в Туреччині.

Тіна Кароль презентувала нову пісню у відвертому образі. Більше новин про життя відомих людей читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом