Гладковський позиватиметься до НАБУ через "неотримані" повістки
Гладковський позиватиметься до НАБУ через "неотримані" повістки

Гладковський позиватиметься до НАБУ через "неотримані" повістки

Оголошений у розшук Ігор Гладковський з'явився до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, де йому вручили обвинувальний акт у справі "Укроборонпрому" і найближчим часом скерують документ до суду.

Про це йдеться в ТСН.12.00.

До України син колишнього першого заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олега Гладковського повернувся вночі. Каже, лікував за кордоном ускладнення після коронавірусу. За інформацією ТСН, він перебував в Іспанії. Там родина Гладковських має нерухомість.«Особа прибула за повісткою. Ми її викликали для вручення обвинувального акту. Він з'явився, ми вручили обвинувальний акт і найближчим часом обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті», - зазначила речниця САП Ольга Постолюк.

НАБУ оголосило молодшого Гладковського в розшук після того, як він тричі не з'явився до правоохоронців. Ігор Гладковський є фігурантом справи щодо розкрадань в "Укроборонпромі". «Усі ці повістки, які нібито я отримав, я жодного разу не отримував - ні один, ні два, ні три рази. Ми також думаємо подання проти НАБУ до суд щодо честі, гідності та ділової репутації», - заявив Ігор Гладковський.

У лютому 2019 року журналісти програми "Бігус.інфо" опублікували своє розслідування. У ньому йшлося про те, що Гладковський разом із двома партнерами через фірми-прокладки постачали оборонним підприємствам України військові деталі, які були завезені контрабандою з Росії за завищеними в декілька разів цінами. У цій справі підозри оголосили вже восьми особам.

Відео Новини України: Ігор Гладковський явився до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Оголошений у розшук Ігор Гладковський явився до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Там йому вручили обвинувальний акт у справі "Укроборонпрому" і тепер готують справу до суду. До України син колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського повернувся вночі. Каже, лікував за кордоном ускладнення після коронавірусу. За інформацією ТСН, він перебував в Іспанії.    

ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Надія Роман
Источник материала
Поделиться сюжетом