Киву викрито: спливла правда про дисертацію нардепа
Киву викрито: спливла правда про дисертацію нардепа

Киву викрито: спливла правда про дисертацію нардепа

Щоб захистити кандидатську дисертацію, нардеп від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива скористався довідкою з підробленим підписом і вказав ряд наукових конференцій, учасником яких не був.

Відповідну інформацію оприлюднив журналіст Bihus.info Данило Мокрик у своєму матеріалі.

Що не так з дисертацією Киви

Успішному захисту дисертації повинна передувати публікація ряду наукових статей і виступи в ході наукових конференцій. Але в дисертації Киви міститься неправдива інформація про матеріали, нібито про виступи на таких заходах: депутатом були вказані ті зі сторінок книг - збірок, які насправді не існують.

Стрічка новин України та світу - у нашому Telegram!

Наприклад, парламентарій написав, що публікація матеріалу з виступу розміщена у збірнику з 152-ї по 154-ту сторінку, тоді як сама збірка складається лише з 144 сторінок.

На який ще обман пішов нардеп для захисту дисертації

Крім того, перед тим, як захистити дисертацію, нардепом були надані довідки, нібито про застосування його наукових напрацювань у практичних цілях, однак на одній з таких довідок, як повідомляє Bihus.Info, виявили, що підпис є підробленим.

На звернення журналіста до відповідної громадської організації коментар з відповіддю не надійшов. Проте, через пару днів в інституті, де повинен був відбутися захист роботи Киви, замінили файл, що містить дисертацію, вказавши зовсім іншу людину, яка нібито підписала довідку.

При цьому інститут "забув" про необхідність видалення старого файлу — Bihus.Info виявили на веб-сайті відразу дві дисертаційні роботи Киви, в одній з них містився фальшивий підпис.

Інші новини про політиків - в Viber!

Згідно з інформацією журналіста, виконавчий директор "Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з держуправління" - це офіційна опонент нардепа із захисту дисертаційної роботи.

Також наголошується, що робота депутата містить вигадані терміни і неправильні посилання на ряд першоджерел.

Раніше MY.UA розповідав, як проходив захист дисертації Киви.

Також портал MY.UA писав, що Кива наробив галасу в мережі з приводу скасованого в Україні "свята".

Не пропустіть наші свіжі новини на каналі в Twitter і читайте нас на Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом