Підрив авто з військовими на Донбасі: стало відоме ім'я загиблого бійця
Підрив авто з військовими на Донбасі: стало відоме ім'я загиблого бійця

Підрив авто з військовими на Донбасі: стало відоме ім'я загиблого бійця

Сьогодні, 27 квітня, на Донбасі загинув військовослужбовець Роман Гуляк з Хмельницької області.

Про це інформує пресслужба Волочиської міської ради.

"Наш земляк, колишній учень Волочиського НВК Роман Гуляк, загинув захищаючи нашу державу на Сході. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та знайомим Романа", — йдеться в повідомленні.

На території Волочиської громади оголосили жалобу. Місцева влада закликала установи та організації утриматися від святкувань та розважальних заходів. 

Боєць їхав у військовому авто, яке підірвалося на невідомому вибуховому пристрої. Міський голова Волочиська Костянтин Черниченко у коментарі місцевому виданню "Є" заявив, що Гуляк загинув в результаті травм, отриманих від вибуху протитанкової міни. За його словами, Роман був старшим сержантом і служив від травня 2018 року.

Коли і де прощатимуться із загиблим бійцем, поки не відомо. 

Нагадаємо, що сьогодні, 27 квітня, на Донбасі, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", військовий автомобіль з українськими бійцями підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Один захисник загинув, ще три військовослужбовці отримали бойові травмування.

Відео Новини України: поблизу Гнутового під вогонь артилерії російських окупантів потрапили бійці ДСНС

Розвідали з повітря і вдарили рано-вранці прицільно, далеко в тил із важких гаубиць по цивільних людях. Під вогонь артилерії російських окупантів у районі Гнутового потрапили бійці ДСНС та розміновувачі гуманітарної місії "HALO", які працювали в полях.  

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Дмитро Гулійчук
Источник материала
Поделиться сюжетом