Переможниця «Голосу країни-11» Надя Дорофєєва показала фото зі шкільних років
Переможниця «Голосу країни-11» Надя Дорофєєва показала фото зі шкільних років

Переможниця «Голосу країни-11» Надя Дорофєєва показала фото зі шкільних років

Співачка та тренер шоу «Голос країни» Надя Дорофєєва показала, як виглядала, коли ще ходила до школи. Зірка вже тоді вміла дивувати яскравими образами.

Не минуло ще і пів року, як співачка Надя Дорофєєва вирушила у сольне плавання. Зараз 31-річна зірка випустила міні-альбом та стала переможницею серед тренерів на проекті «Голос країни».

Розпочинати кар’єру в період пандемії та карантину співачка побоювалася, але зрештою пішла на цей крок та не прогадала. Всі пісні з нового альбому Дорофєєвої стали хітами і зараз вона одна з найпопулярніших співачок.

Хіт Дорофєєвої «Горит» кілька тижнів посідав перше місце в чартах Apple Music. Сама зірка не очікувала, що стане першою українською артисткою, яка досягне такого успіху.

На хвилі популярності Надя вирішила показати прихильникам, як вона виглядала в підлітковому віці.

Спочатку співачка показала фото «милої дівчинки» в шкільній формі. Потім Надя показала себе в трохи старшому віці – на фото вона була «дуже стильною» дівчиною в джинсах з низькою посадкою, в чорному топі та чорних сонцезахисних окулярах.

Особливо повеселило знаменитість тимчасове татуювання на животі у вигляді китайського ієрогліфа.

"Була такою милою дівчинкою. І що могло статися?" - жартівливо коментує Дорофєєва свій вигляд у підлітковому віці.

Не обійшлося і без хейту з боку користувачів соціальної мережі Інстаграм. Написали, що «дивно, як це Надя не показує середній палець, як це постійно робить зараз».

«Ні таланту, ні мізків», - також прокоментували відео Наді.

Загалом же підписники відзначили, що вона справді була милою дитиною та пригадали, що в ті часи всі підлітки так виглядали.

Сольна кар’єра

Надя Дорофєєва могла розпочати сольну кар’єру ще 13 років тому. Вона в ті часи навіть випустила альбом «Маркіза».

Але зрештою Надя познайомилася з продюсером Потапом та погодилася стати учасницею гурту «Время и стекло», який проіснував 10 років.

Останні 5 років гурт визнавали найкращим в Україні, а кожна нова пісня відразу ж ставала хітом. На піку популярності «Время и стекло» оголосили про те, що гурт припиняє своє існування.

Участь у проекті Дорофєєва назвала найкращим рішенням у своєму житті. Вона набула потрібного досвіду, почала писати власні пісні.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Родина Дорофєєвої

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес одружилися ще в 2015 році. Але подружжя досі не поспішає заводити дітей.

Ходили чутки, що Надя не поспішає з поповненням у родині, оскільки зараз активно займається своєю кар’єрою. Проте зірка заперечила це.

Вона зізналася, що робота не є ключовим фактором у цьому питанні.

«Це питання постійно скрізь фігурує і ми самі жартуємо з приводу появи маленьких дантесиків та дорошат», - поділилася зірка.

Але Дорофєєва відзначила, що вони з чоловіком просто ще не готові до появи дітей. Коли настане час, діти обов’язково з’являться в житті пари, але не через тиск людей, а через власне рішення.

Раніше сайт новин MY.UA писав, як Надя Дорофєєва святкувала 31-ліття.

Екс-учасник "Время и стекло" Позитив розлучається з дружиною. Більше новин з життя відомих людей читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом