Тіна Кароль не може забути Євгена Огира: 8 річниця найбільшої трагедії в житті співачки
Тіна Кароль не може забути Євгена Огира: 8 річниця найбільшої трагедії в житті співачки

Тіна Кароль не може забути Євгена Огира: 8 річниця найбільшої трагедії в житті співачки

28 квітня 2013 року пішов з життя продюсер та чоловік Тіни Кароль Євген Огир.

Кожного року Тіна Кароль віддає шану покійному чоловікові Євгену Огиру. Так і цьогоріч вона оприлюднила фото, на якому Євген годує з пляшечки їхнього сина Веніаміна.

«Ти посміхаєшся мені у вічності, я належу тобі в нескінченності», - зворушливо підписала фото співачка.

Чоловік та продюсер Тіни Кароль Євген Огир помер через тяжку хворобу – рак шлунку. Чоловік лікувався в Німеччині, а за кілька днів до смерті повернувся додому, оскільки лікарі повідомили, що більше нічим не можуть йому допомогти.

Сама співачка зізналася, що чоловік був «єдиним коханням в її житті». Перші кілька місяців Кароль відвідувала могилу Огира майже щодня. У жінки була настільки сильна депресія, що вона навіть хотіла залишити сцену.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Особисте життя Кароль

Незважаючи на романи, які приписували Тіні Кароль, після трагедії, що сталася з її чоловіком, жінка досі живе одна.

Вона виховує сина Веніаміна, котрий навчається в Лондоні. Колись зірка обмовилася, що Веня категорично проти будь-якого вітчима та навряд чи прийняв би в родину нового тата.

15 червня Кароль називає своїм особливим днем. Шанувальники зірки вважають, що саме цього дня вона вийшла заміж за Євгена Огира.

До цього часу співачка носить з собою на різні презентації м’яку іграшку панду. Вона заявила, що ця панда особлива, оскільки асоціюється в неї з коханим чоловіком.

«Мій чоловік завжди був пандою», - сумно сказала Тіна.

Вона зізналася, що ніколи не зможе забути чоловіка і завжди буде його оплакувати. Але в 2021 році співачка поділилася з прихильниками, що нарешті почала відпускати своє горе, а в її житті з’явилося місце для нового кохання.

Історія кохання

Творчий тандем Тіни Кароль та Євгена Огира склався на початку 2007 року. Тоді співачка перервала співпрацю з Олегом Чорним.

Молода перспективна співачка Тіна Кароль в далекому 2007 році познайомилася з продюсером, колишнім телевізійником Євгеном Огиром. Дівчина зізналася, що це було кохання з першого погляду. Чоловіку вона також сподобалася, але перший крок зробила саме Тіна.

З новим продюсером кар’єра Кароль стрімко пішла вгору. За перший рік спільної роботи вона отримала звання «Заслуженої артистки України» та найкрасивішої жінки України.

Співачка присвятила коханому пісню «Люблю его», а він у відповідь запросив її до ресторану, де зробив пропозицію руки та серця.

Пара побралася двічі – спочатку на Мальдівах, а потім у Києві – для батьків та друзів.

Євген став для Тіни музою, співаючи на сцені вона завжди шукала поглядом його очі. Після 5 років шлюбу романтика між ними не зникла. Тіна назвала стереотипами те, що родина заважає кар’єрі жінки.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Тіна Кароль запалювала зі Славою Дьоміним.

Надя Дорофєєва показала фото зі шкільних років. Більше новин шоу-бізнесу дізнавайтеся на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом