"Ми не є стороною конфлікту": у Путіна прокоментували ідею Зеленського зустрітися у Ватикані
"Ми не є стороною конфлікту": у Путіна прокоментували ідею Зеленського зустрітися у Ватикані

"Ми не є стороною конфлікту": у Путіна прокоментували ідею Зеленського зустрітися у Ватикані

В Кремлі заявили, що поки не отримували інформації щодоідеї українського президента Володимира Зеленського зустрітися у Ватикані. 

Про це розповів речник президента РФ Дмитро Пєсков. 

Представник Кремля наголосив: поки не знає, чи готовий Путін проводити двосторонню зустріч із Зеленським деінде, крім Москви.

"Ми досі виходимо з того, що президент Путін сказав, оскільки ми не є стороною конфлікту, говорити про справи донбаські, тобто про мир, з нами не потрібно. Про це потрібно говорити в рамках "четвірки". Сам Путін зазначив, що буде радий бачити президента Зеленського в Москві, якщо він матиме готовність говорити про двосторонні відносини", - сказав Пєсков.

За словами речника Путіна, ні Москва, ні Ватикан не отримували офіційної пропозиції від Києва. "Ми поки не отримували жодної інформації про те, що конкретизована і сформульована така пропозиція", - сказав Пєсков.

Як повідомлялося, Володимир Зеленський пропонує як місце зустрічі із президентом РФ Володимиром Путіним - Ватикан. На думку Зеленського, зустріч обов’язково відбудеться, адже без неї досягнути миру на Донбасі неможливо. 

Як повідомлялося, у своємувідеозверненні ввечері 20 квітня президент України Володимир Зеленський запропонував президенту Росії Володимиру Путіну провести переговори, які можуть відбутися і на Донбасі. 

Заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ РФ Володимир Джабаров, коментуючи пропозицію президента України Володимира Зеленського зустрітися з російським колегою Володимиром Путіним на Донбасі, заявив, що така ініціатива не має жодного сенсу. 

Відео Новини світу: Путін готовий зустрітися з Володимиром Зеленським

Володимир Путін готовий зустрітися з Володимиром Зеленським. Але не хоче говорити про ситуацію на Донбасі. Про це заявив речник очільника Кремля Дмитро Пєсков. За його словами, діалог двох президентів може стосуватися винятково двосторонніх відносин. Напередодні Володимир Зеленський заявив про ймовірність зустрічі з Путіним. Також український президент сподівається на великодній режим тиші на Донбасі. Путін, Зеленський, ТКГ

Новини світу: Путін готовий зустрітися з Володимиром Зеленським
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Олена Капнік
Источник материала
loader
loader