Антикорупційний суд переніс засідання у справі Гладковського-молодшого
Антикорупційний суд переніс засідання у справі Гладковського-молодшого

Антикорупційний суд переніс засідання у справі Гладковського-молодшого

Засідання в справі Ігоря Гладковського Вищий антикорупційний суд переніс на 17 травня.

Про це інформує пресслужба ВАКС.

Зазначається, що один із захисників обвинуваченого не прибув на судове засідання, оскільки бере участь у слідчих діях. Інший адвокат не повідомив суд про причину неприбуття.

"У зв’язку з тим, що обвинувачений не був представлений захисниками, колегія суддів ВАКС постановила відкласти підготовче судове засідання на 17 травня 2021 року о 17:30", — йдеться в повідомленні

Нагадаємо, що 22 квітня фігуранта справи "Оптимумспецдеталь" Ігоря Гладковського, сина колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, НАБУ оголосило у розшук.

26 квітня він з’явився до САП, де йому вручили обвинувальний акт.

Гладковського звинувачують у корупційних діях під час укладення договорів та розрахунків з підприємствами "Укроборонпрому" у 2015-2017 роках.

Відео Новини України: Гладковський явився до САП і тепер там готують справу "Укроборонпрому" до суду

Оголошений у розшук Ігор Гладковський явився до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Там йому вручили обвинувальний акт у справі "Укроборонпрому" і тепер готують справу до суду. До України син колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського повернувся вночі. Каже, лікував за кордоном ускладнення після коронавірусу. За інформацією ТСН, він перебував в Іспанії.

ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Дмитро Гулійчук
Источник материала
Поделиться сюжетом