Настя Каменських та Оля Полякова поділилися фірмовими рецептами паски
Настя Каменських та Оля Полякова поділилися фірмовими рецептами паски

Настя Каменських та Оля Полякова поділилися фірмовими рецептами паски

Співачка Настя Каменських, яка нещодавно повернулася з відпочинку у Мексиці, розповіла про підготовку до Великодня.

В 2021 році українці святкують Великдень 2 травня. Урочиста дата невпинно наближається, тож українські зірки, як і решта людей, починають підготовку до свята.

Співачка Настя Каменських віддає перевагу паскам не з тіста, а з сиру. Саме таку паску вона з радістю навчилася пекти.

За словами зірки, на Великдень серед її знайомих та рідних прийнято дуже багато дарувати випічки. Тому на свято в неї завжди багато пасок, всі вони різні і всі дуже смачні.

Рецепт від Каменських

Настя ретельно стежить за своєю фігурою та харчуванням. Її раціон дуже збалансований, вона їсть по графіку та уникає виробів з борошна.

Тому на Великдень Каменських готує легку сирну паску.

Але навіть на таку випічку зірка радить не «налягати».

Що знадобиться:

сир – 500 гр,

вершкове масло – 100 гр,

сметана – 150 гр,

мигдаль – 100 гр,

родзинки та сухофрукти,

цукор за смаком,

ванілін.

Як готувати

Вершкове масло попередньо треба дістати з холодильника та почекати, щоб воно розм’якло. Збити його з цукром, потім змішати з сиром та ваніліном.

Маса має бути рівною та однорідною, треба позбавитися всіх грудочок сиру. Потім треба додати частину горіхів та сухофруктів. Зайву вологу можна відтиснути через сито.

Далі розприділити отриману масу по формах. Форми поставити в холодильник на ніч чи навіть на довше. Потім прикрасити паски горіхами та сухофруктами, давши волю фантазії.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber

Паска від Полякової

Інша співачка Оля Полякова теж любить готувати. Вона пече пухку паску та вважає свій рецепт унікальним. За словами співачки, тісто в неї завжди виходить пухким та пишним.

Інгредієнти:

молоко – 300 мл,

борошно – 1,8 кг,

яйця – 18 шт,

цукор – 500 гр,

вершкове масло – 500 гр,

родзинки – 300 гр,

коньяк – 50 мл,

дріжджі,

ваніль,

желатин,

цукрова пудра.

Також знадобляться форми для випікання. За словами зірки, якщо взяти вказану кількість продуктів, вийде 5 великих пасок.

Спосіб приготування

Спочатку треба приготувати тісто. Для цього треба дріжджі залити теплим молоком, додати борошно, щоб вийшла консистенція густої сметани. Далі обережно треба поставити майбутнє тісто в тепле місце та зверху накрити. Зачекати доки тісто підніметься.

Потрібно відділити білки від жовтків, залишивши кілька білків для прикрашання верхівок паски. Частину цукру додати до білків, частину до жовтків. Взбити міксером до утворення високої густої піни, жовтки – до побіління.

Родзинки треба залити коньяком та залишити набухати. Далі дістати тісто з теплого місця та змішати його з взбитими білками і жовтками, додати м’яке вершкове масло, додати борошно. Далі треба вимісити тісто руками чи з допомогою комбайна. Поступово досипати борошно. Додати родзинки, попередньо відтиснувши їх.

Готове тісто викласти в змащені форми, заповнюючи їх на третину, та випікати в духовці.

Для прикрас Оля розмочує листи желатину та розтоплює їх на вогні, отриману суміш треба остудити. Потім додати барвники та замісити мастику з цукрової пудри, як тісто. Далі з цієї маси Оля формує квіти та листочки для прикрас.

Весь рецепт Оля записала на відео.

Раніше сайт новин MY.UA писав, як виглядає сімейне гніздечко Насті Каменських.

Оля Полякова обурилася через заперечення існування коронавірусу. Більше новин про життя відомих людей читайте на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом