У Києві на ходу загорівся автобус з людьми: "Спалахнув як факел"
У Києві на ходу загорівся автобус з людьми: "Спалахнув як факел"

У Києві на ходу загорівся автобус з людьми: "Спалахнув як факел"

У Києві в четвер, 29 квітня, просто під час руху загорівся автобус з людьми.

Відео надзвичайної ситуації опублікували на Фейсбук-сторінці спільноти «Київ оперативний». Також інші відео інциденту почали додавати в коментарях очевидці.

Автобус загорівся на проспекті Правди просто під час руху. Деякий час він навіть їхав і горів, потім зупинився. Належить транспортний засіб «Київпастрансу». Відразу ж на місце події виїхали оперативники, рятувальники та карети швидкої медичної допомоги. Наразі про постраждалих інформації немає. Невідомо також, скільки людей перебувало у салоні.

Реакція громадськості

Інцидент вразив киян. «Такое могло случиться с любым автобусом, независимо от марки. Техника есть техника, сбои и замыкания бывают у всех», «я сподіваюсь всі врятувалися?», «Пожар начался в моторном блоке, очень сомнительно, что дело в погоде», «И горят постоянно только белорусские манны, которых так Кличко хвалил», - пишуть в коментарях небайдужі (коментарі подаємо в оригіналі зі збереження орфографії та пунктуації авторів).

Стрічка новин України та світу, новини надзвичайних подій в нашому Viber

Інцидент у Харкові

Нагадаємо, що два тижні тому подібний інцидент трапився в Харкові. Вранці, 12 квітня, під час руху загорілася маршрутка з пасажирами. Сталося це на вулиці 23 серпня, неподалік від великого харківського супермаркету «Клас».

На щастя, під час аварії ніхто не постраждав. Пасажирів встигли евакуювати. На момент пожежі в салоні транспортного засобу перебували десятеро людей. З передньої частини кузова виділявся густий білий дим. Причиною пожежі в маршрутці стало коротке замикання у моторі транспорту. Відразу ж звернулися до надзвичайників. Допоміг і водій маршрутки. Він почав гасити полум’я вогнегасником, аби воно не поширилося в салон.

Всі новини України та світу, новини ДТП в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що в Росії розбився літак.

Також портал MY.UA писав, що 22 квітня в Києві сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом