Від + 20 до злив з грозами: Діденко розповіла, чого чекати від погоди на Великдень
Від + 20 до злив з грозами: Діденко розповіла, чого чекати від погоди на Великдень

Від + 20 до злив з грозами: Діденко розповіла, чого чекати від погоди на Великдень

Експерт у галузі метеорології Наталка Діденко оприлюднила погодний прогноз на Великдень - 2021.

Він розміщений на сторінці народного синоптика в соціальній мережі Facebook. Інші новини про прогнози доступні на погодному агрегаторі MY.UA.

Прогноз погоди на Великдень - 2021 від Наталки Діденко

Свій прогноз народна синоптик почала з головного, зазначивши, що погодні умови в день святкування Великодня порадують українців.

За словами синоптика, погода буде теплою і вдень повітря в країні прогріється до + 15... + 20 градусів, а місцями - і до + 20... + 24 градусів.

У нічний час Діденко прогнозує зниження температурних показників до + 7...+ 13, в північно-західній і західній частині країни - до + 4... + 10 градусів.

У суботу, 1 травня, синоптик попереджає про дощі на Заході і Сході, проте в інших регіонах України буде переважно сухо, як Діденко показала погодною картою.

У день святкування Великодня - у неділю, 2 травня, - опади у вигляді дощів метеоролог прогнозує в західній частині країни. З другої половини дня і ближче до вечора дощ і гроза попрямують в східні області і охоплять 2 травня північну, центральну і південну частини країни, винятком стануть лише Запоріжжя і Крим.

На сході в день святкування Великодня істотних опадів Діденко не прогнозує, грунтуючись на карті погоди.

Якою буде погода в Києві

Що стосується погоди в Києві, то в суботу, 1 травня, тут встановиться суха і сонячна погода без опадів, що, за словами синоптика, дасть можливість підготуватися до Великодня.

Приєднуйтесь до нас в Twitter і читайте свіжі новини!

Вночі 2 травня погода в столиці буде прохолодною, з температурою повітря між + 9 і + 12 градусами, пише Діденко.

У денний час 2 травня, за прогнозами синоптика, в Україні буде ставати тепліше, проте збільшиться кількість хмар і очікуються пориви південно-східного вітру, у зв'язку з чим увечері неділі в Києві пройде проливний дощ з грозою.

Раніше MY.UA розповідав про те, що у 2021 році православні християни відзначать Великдень 2 травня і в Україні будуть додаткові вихідні дні.

Також ми писали, на які дні травня краще планувати посівні роботи.

Не пропустіть наші актуальні новини на каналі в Telegram і читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом