Обмін валют у Львові
Обмін валют у Львові

Обмін валют у Львові

Обмін валют в Україні — досить поширена фінансова операція. Багато українців обмінюють гроші з гривні на валюту, щоб взяти з собою в подорожі, придбати нерухомість або авто, а також відкласти суму для подальшого заощадження, депозитних вкладів та інвестицій.

Курс польського злотого у Львові

Найбільш популярною іноземною валютою у Львові вважається злотий. У місті досить багато польських туристів і трудових мігрантів, які повертаються із заробітків. По приїзду до Львова і ті і інші змінюють злотий на українську гривню. Нею можна розрахуватися в будь-якому ресторані, магазині або громадському транспорті. На сьогодні курс злотого тримається на позначці 7,22 на покупку і 7,29 на продаж. Як і будь-яка інша валюта злотий має тенденцію знижуватися і підвищуватися в залежності від дня тижня і економічної ситуації в країні.

Моніторинг динаміки валютного курсу

Менш стабільною і досі залишається гривня. Її зростання і зміцнення максимально прив’язане до аграрного сектору. Під час збору врожаю зерна і активних торгів вливання іноземної валюти дозволяє закріпити гривню на високих позиціях, але як показує практика, українці вважають за краще відкладати свої заощадження в більш стабільній іноземній валюті: долар або євро. Актуальний курс долара Львів, Київ, Харків, Одеса – дуже поширений запит в інтернеті. Багато користувачів вже навчилися відстежувати курс онлайн, і це виявилося набагато простіше і приємніше, ніж багатогодинні пошуки відповідного курсу в банках і обмінниках міста.

Мережа обмінних пунктів Кіт Group

На сайті популярної мережі обмінників Кіт Group зручно не тільки моніторити динаміку курсу, а й фіксувати її стабільність протягом години. Для цього всього лише потрібно подати заявку на фіксацію. Після підтвердження у користувача є година в запасі, щоб встигнути підійти на вибрану адресу обмінного пункту.

Більше фінансових послуг

Крім обмінних операцій і широкого асортименту валют (євро, долар, злотий, юань, франк, рубль, фунт) Кіт Group пропонує своїм клієнтам розширені послуги. Тут можна обміняти старі купюри, перевести гроші всередині країни, замовити супровід готівкових угод, послугу перерахунку, розміру і перевірки автентичності купюр.

4 головні переваги Кіт Group:

  1. Вигідний курс;
  2. Безпечний обмін;
  3. Фіксація курсу на 1 годину;
  4. Знижки для постійних клієнтів.

За запитом Курс валют Львів можна дізнатися не тільки поточний курс, але і зіставити пропозиції всього обмінного ринку. Найбільш безпечними пунктами обміну іноземних грошей є банки і обмінні пункти. Найбільш ризикованими, як і раніше, залишаються чорні ринки, які працюють нелегально.

Источник материала
Поделиться сюжетом