20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зеленський привітав українців з Великоднем і закликав залишатися вдома
Зеленський привітав українців з Великоднем і закликав залишатися вдома

Зеленський привітав українців з Великоднем і закликав залишатися вдома

Президент Володимир Зеленський привітав українців із Великоднем.

"Я вітаю всіх, хто відзначає цими днями Світле Воскресіння Христове. Це велике свято символізує перемогу життя над смертю, а ми з вами живемо в такий час, коли заради цієї перемоги ми відзначаємо Великдень удома", – сказав Зеленський.

Однак, наголосив він, у цьому немає нічого страшного або гріховного, адже це є виконанням християнського обов’язку, а саме – турботи і любові до свого ближнього.

Побажав здоров'я і щастя 

При цьому президент згадав тих, хто святкує Великдень не вдома, а на фронті у боротьбі за мир, або на медичному чергуванні біля ліжок із хворими у боротьбі за життя.

Він додав, що святкувати Великдень удома так само радісно, адже поруч наші кохані, діти, онуки, батьки, найближчі та найрідніші люди.

Слідкуйте за нами в Flipboard!

"Від усієї душі я бажаю вам, щоб всі вони були здоровими, були щасливими, від усього серця я вітаю вас зі святом, я бажаю всім гарного відпочинку, сонячної погоди та смачної-смачної паски. Нехай Великдень наповнить наші великі серця великою силою і добром для великих справ та великих звершень. Нехай Великдень принесе вам велику радість, велику надію, велику любов, нехай Великдень принесе вашим родинам велику злагоду та великий достаток, нехай Великдень принесе нашій Україні великий мир"
, – побажав президент.

"Зі святом вас, дорогі українці! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!"- традиційно сказав Володимир Зеленський.

Благодатний вогонь 

Благодатний вогонь, який зійшов 1 травня в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі о 13.55 за київським часом, доставлений в Україну делегацією Української Православної Церкви.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram і Viber!

Єрусалимський Патріарх Ферфіл III передав лампаду з Благодатним вогнем делегації УПЦ як благословення між канонічними Православними Церквами.

Літак з Благодатним вогнем прибув з аеропорту "Бен-Гуріон" в Ізраїлі в Міжнародний аеропорт "Київ" о 18.40.

Офіційну делегацію Української Православної Церкви очолив керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що другий рік поспіль українці зустрічають свято в умовах пандемії, тож MY.UA зібрало добірку красивих привітань з Великоднем, щоб всі змогли привітати рідних і друзів на відстані.

Представники церкви закликали вірян дотримуватися карантинних обмежень на свято. Більше свіжих новин чекають Вас на порталі MY.UA.

Читайте нас також у Twitter!

Источник материала
Поделиться сюжетом