Новим тренером "Шахтаря" може стати Дженнаро Гаттузо
Новим тренером "Шахтаря" може стати Дженнаро Гаттузо

Новим тренером "Шахтаря" може стати Дженнаро Гаттузо

У керівництві футбольного клубу "Шахтар" розглядають кандидатуру Дженнаро Гаттузо для заміщення посади головного тренера "гірників".

Про це повідомляє сайт футбольних новин ua-football.

Конкуренти "Шахтаря": хто ще зацікавлений в тренері Гаттузо

Як відомо, Дженнаро Гаттузо - коуч італійської футбольної команди "Наполі". Втім, зараз його тренерство в цьому ФК - це закрите питання. Справа в тому, що четверте місце в турнірній таблиці могло б означати участь в матчах Ліги чемпіонів наступного сезону. Так, незабаром Дженнаро Гаттузо стане коучем іншого футбольного клубу.

Стрічка новин порталу - на наших каналах Telegram і Viber!

Зокрема, крім "Шахтаря", італійським тренером зацікавлені в "Тоттенхемі " і "Фіорентині".

Варто зазначити, що українцям також цікавий Роберто Де Дзербі, що працює з "Сассуоло", про що, посилаючись на відомості джерела, повідомили в програмі "Campania Sport", яка виходить в ефірі місцевої радіостанції "Canale 21".

Що відомо про футбольну кар'єру Дженнаро Гаттузо

Найбільшу популярність 43-річному Дженнаро Гаттузо принесли ігри у складі футбольної команди "Мілан"в якості футболіста-півзахисника.

Учасником цього клубу Гаттузо був протягом 13 років своєї кар'єри футболіста. Працювати як тренер Дженнаро Гаттузо почав з 2013 року, співпрацюючи з швейцарським "Сьоном".

У період з листопада 2017 і до травня 2019 був на чолі "Мілана", а з грудня 2019 і донині є головним тренером "Наполі". З цим футбольним клубом Гаттузо в першому сезоні досяг перемоги - Кубка Італії.

Інший новини футболу, стрічка доступні на сайті MY.UA.

Так, наприклад, раніше ми повідомляли про те, що відразу 12 ФК Європи готові до створення футбольної Суперліги і до обговорення з ФІФА та УЄФА формату подальшої співпраці.

Також раніше ми писали про те, що визначені всі півфінальні пари Ліги чемпіонів. У 2021 році за кубок боротимуться тільки гранди.

Читайте актуальні новини сайту в Twitter!

Слідкуйте за нами також на каналі у Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом