Яскраві образи і вишукані деталі: Дивіться україномовну версію кліпу Артема Пивоварова
Яскраві образи і вишукані деталі: Дивіться україномовну версію кліпу Артема Пивоварова

Яскраві образи і вишукані деталі: Дивіться україномовну версію кліпу Артема Пивоварова

На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

У новому україномовному кліпі “Рандеву” Артема Пивоварова, який був створений за підтримки бренда glo™, з’явився новий пристрій для нагрівання тютюну glo hyper+. Девайс дуже влучно підкреслив головну думку пісні: будь тим, ким хочеш, головне — бути відвертим із самим собою і віддаватись настрою на всі сто.

Співпадіння філософій бренду та артиста дозволило створити надзвичайно свіжу та доречну інтеграцію. До того ж стильний оновлений hyper+ чудово доповнив візуальну частину відео. Контрасти образів Артема та декорацій кліпу продовжуються у вишуканому поєднанні фактур матового металевого корпусу і глянцевої бокової панелі девайсу. У кліпі “знявся” hyper+ золотого кольору — таке кольорове рішення вперше з’явилося у лінійці hyper. Доступний девайс в інших кольорових варіаціях — елегантній чорній, довершеній синій та бездоганній білій. Кожна з них є особливою і дає можливість підкреслити свій образ.

Філософія бренду glo™ передбачає постійний пошук і створення несподіваних поєднань, а також відмову від компромісів. Металевий корпус девайсу hyper+ гармонійно поєднується із глянцевою панеллю, яка розташована збоку пристрою. Така довершена сполука текстур стане родзинкою, яка підкреслить індивідуальність власника девайсу.

За новим сучасним дизайном та стильними відтінками ховається вже відома повнолітнім споживачам інноваційна технологія індукційного нагрівання тютюну glo™. hyper+ має два режими роботи, Стандарт і Буст, що дозволяють самостійно обирати тривалість використання та насиченість вражень. І це також співзвучно темі “Рандеву” — адже лише ти вирішуєш для себе, як, коли і скільки воно буде для тебе тривати.

Новий кліп — крутий приклад того, як фокус на спільних характері і філософії допомагає робити такі стильні колаборації між брендами та артистами. Радіємо, що в українському шоубізі почали з’являтися такі проєкти.

 

Дивіться також: The Width of a Circle: Вийде в світ збірник рідкісних та раніше не виданих пісень Девіда Боуї.

 

музика
gloTM
Теги по теме
музыка
Источник материала
Поделиться сюжетом