У Туреччині після гуляння українців закрили 5-зірковий готель
У Туреччині після гуляння українців закрили 5-зірковий готель

У Туреччині після гуляння українців закрили 5-зірковий готель

Гуляння під час суворого локдауну. У Туреччині закрили 5-зірковий готель після гучної вечірки за участю українців.

Про це йдеться в ТСН.19.30.

А все тому, що адміністрація влаштувала її без дотримання карантинних вимог. Саму гулянку устиг зафільмувати та викласти у мережу аніматор-українець.

У готелю вже відібрали туристичний сертифікат. Без нього курортне місце не може функціонувати. А от туристів розселили по інших готелях.

У Туреччині із кінця квітня запровадили суворий локдаунчерез стрімкий приріст захворювань. Навчальні заклади перевели у дистанційний формат, діє комендантська година, а міжміські поїздки дозволені лише за попереднього дозволу. 

Ці обмеження, щоправда, туристів не стосуються. Для них дотримання карантинних правил мають забезпечувати готелі, ресторани, музеї та інші туристичні місця.

Відео Новини світу: у Туреччині закрили 5-зірковий готель після гучної вечірки з участю українців

Гуляння під час суворого локдауну. У Туреччині закрили 5-зірковий готель після гучної вечірки з участю українців. А все тому, що адміністрація влаштувала її без дотримання карантинних вимог. Саму гулянку встиг зафільмувати та викласти у мережу аніматор-українець. У готеля вже відібрали туристичний сертифікат. Без нього курортне місце не може функціонувати.    

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Надія Роман
Источник материала
Поделиться сюжетом