Азаров назвав промову Зеленського убогою: "Не розуміє, що говорить!"
Азаров назвав промову Зеленського убогою: "Не розуміє, що говорить!"

Азаров назвав промову Зеленського убогою: "Не розуміє, що говорить!"

Екс-глава Кабміну за президентства Віктора Януковича Микола Азаров прокоментував недавню поїздку нинішнього глави України Володимира Зеленського до Польщі на святкування місцевого Дня Конституції.

Відповідне відео з висловлюванням колишнього прем'єр-міністра України транслював "Перший Незалежний" канал.

Як Азаров прокоментував поїздку Зеленського до Польщі

Екс-глава українського уряду Микола Азаров був здивований тим, що Володимир Зеленський відправився на святкування Дня Конституції Польщі, адже, на думку Азарова, Зеленський не має ніякого відношення до Конституції Польщі, 1791 року.

За словами, екс-прем'єра, Польща в той час перебувала під протекторатом Пруссії, Австрії та Росії. У цей період, протягом ста років, як зазначив Азаров, у зв'язку з тим, що кожен шляхтич, мовляв, міг накласти вето на будь-яке рішення урядового органу, через що, за словами екс-політика, влада Польщі не могла прийняти жодного рішення.

І ось, як зазначив Азаров, Зеленський поїхав на святкування Дня польської Конституції, "сам не розуміючи, що таке Конституція". На думку Азарова, нинішній глава держави "розтоптав" українську Конституцію, а всі його виступи екс-політик назвав "убогими".

Кілька фактів про Миколу Азарова

Микола Азаров народився в Росії в 1947-му році. Був українським політичним і державним діячем, а з березня 2010-го року до січня 2014-го року очолював Кабмін, а також був першим віце-прем'єр-міністром і главою українського Мінфіну за часів президентства Віктора Януковича.

Новини політики - в месенджерах Telegram і Viber!

У період з 1996-го по 2002-й рік очолював Державну податкову адміністрацію України. У серпні 2015-го року став головою організації "Комітет порятунку України".

Також Азаров був співзасновником і екс-головою "Партії регіонів". У червні 2014-го року його подали в розшук СБУ.

Раніше портал новин MY.UA повідомляв про те, що перший Президент України і глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук звернувся до колег - усіх колишніх лідерів України.

Також ми розповідали, що Володимир Зеленський запропонував Володимиру Путіну зустрітися на території третьої країни.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас у Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом