6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дощі та холод зміняться потеплінням до + 27: Діденко назвала заповітну дату
Дощі та холод зміняться потеплінням до + 27: Діденко назвала заповітну дату

Дощі та холод зміняться потеплінням до + 27: Діденко назвала заповітну дату

Відповідно до прогнозу народного синоптика Наталки Діденко, у четвер, 6 травня, погоду в Україні визначатимуть циклони і атмосферні фронти.

Про це метеоролог написала на своїй сторінці в Facebook. Інші новини про прогнози шукайте також на погодному агрегаторі MY.UA.

Якими будуть погодні умови в Україні 6 травня

За словами синоптика, на території деяких українських областей у четвер, 6 травня, очікуються опади у вигляді дощів з грозами.

При цьому, за словами Діденко, завдяки антициклону Trudi, який змінить напрямок на східний, вдасться стримати вплив вологих потоків. У зв'язку з цим, як зазначила метеоролог, на Сході і в південно-східній частині, а також на території Дніпра і його районів очікується переважання сухої сонячної погоди.

Також Діденко зазначила, що так як в четвер в ряд областей країни увірветься холодний атмосферний фронт, то в зоні його впливу повітря буде більш свіжим - в західній, північній і на переважній території центральної частини. Тут, за прогнозом синоптика, очікується температура повітря від + 12 до + 17 градусів.

Стрічка новин України та світу - у нашому Viber

На півдні, а також у східній частині країни і на території Дніпропетровської області в четвер стовпці термометрів піднімуться до + 17... + 22 градусів. Напрямок вітру буде переважно західним. Вітер буде помірним, часом поривчастим.

Якою буде погода в Києві 6 травня

На території Києва в четвер, 6 травня, синоптик прогнозує періодичні опади у вигляді дощу, часом - з грозою. Також Діденко попереджає про незначне зниження температури повітря - до + 14... + 16 градусів. При цьому, за словами синоптика, збережеться поривчастий вітер західного напрямку.

Всі новини України та світу, новини регіонів - у нашому Telegram

До кінця тижня синоптик прогнозує на території України періодично дощову погоду, а в суботу можливе чергове похолодання.

Істотно теплішою стане погода в неділю - понеділок, 10 і 11 травня - до + 20... + 27.

Раніше MY.UA розповідав про те, на які дні травня краще планувати посівні роботи.

Не пропустіть наші актуальні новини на каналі в Telegram і читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом