Зґвалтував та ще й пограбував: під Харковом 25-річний чоловік познущався з жінки: фото
Зґвалтував та ще й пограбував: під Харковом 25-річний чоловік познущався з жінки: фото

Зґвалтував та ще й пограбував: під Харковом 25-річний чоловік познущався з жінки: фото

25-річний раніше судими мешканець міста Чугуєва  зґвалтував і обікрав  34-річну теж місцеву жінку. До поліції вона звернулась у вівторок, 4 травня. Потерпіла розповіла, що того дня познайомилася з чоловіком. Вони разом розпивали спиртні напої. Потім зловмисник пригрозив їй фізичною розправою та зґвалтував. Також нападник відібрав мобільний телефон і банківську картку жінки та втік.

"Потерпіла надала правоохоронцям детальний опис зовнішності ґвалтівника. За кілька годин працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Раніше судимого  25-річного  мешканця Чугуєва упізнала потерпіла", - повідомили в поліції Харківщини.

Правоохоронці вилучили речові докази і направили їх на експертизу.

За цим фактом слідчі відкрили два кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж)  та ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримали, за скоєння злочину йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Київській області молодик зґвалтував безпорадну 15-річну дівчину, з якою відпочивав в альтанці.

Відео Новини України: у Рівному протестувальники вимагали заґратувати обвинуваченого у серії зґвалтувань

Резонансна справа. Із фаєрами та плакатами у руках протестувальники вимагали заґратувати обвинуваченого у серії зґвалтувань у Рівному. Понад пів сотні людей зібралися напередодні біля міського суду. Там розглядали запобіжний захід підозрюваному. Ще перед новим роком його відпустили під домашній арешт, що збурило громадськість. А потерпілі жінки нарікали - бояться розправи за свідчення. Адвокати потерпілої сторони припускали - обвинувачений може втекти від суду, бо, мовляв, нещодавно продав усе майно, на яке не встигли накласти арешт. Врешті на закритому засіданні суд постановив взяти чоловіка під варту на 2 місяці.

Новини України: у Рівному протестувальники вимагали заґратувати обвинуваченого у серії зґвалтувань
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Руда
Источник материала
loader
loader