Порушення держкордону: на території України виявлені сумки з російськими парашутами
Порушення держкордону: на території України виявлені сумки з російськими парашутами

Порушення держкордону: на території України виявлені сумки з російськими парашутами

Військовими, які служать в Луганському прикордонному загоні з виконання завдань у складі Об'єднаних сил, поблизу з російським кордоном було виявлено кілька пакетів, що містять парашути.

Відповідну інформацію повідомляє Державна прикордонна служба України в середу, 5 травня.

Що відомо про знахідку українських прикордонників

Патрулюючи державний кордон, співробітники української прикордонної служби зафіксували чотири невідомі особи. Повідомляється, що три людини пересувалися поруч з державним кордоном, але в межах території Росії, а одна особа перетнула український кордон і рухалася по території нашої держави.

За вказаним напрямком оперативно було відправлено групу реагування, яка належить до підрозділу охорони держкордону України.

Всі актуальні новини армії доступні на нашому каналі в Telegram

Здійснюючи подальші пошукові дії, співробітники прикордонної служби зуміли виявити чотири сумки. Їх знайшли в заростях очеретів поруч з державним кордоном. 

Стрічка новин України та світу, новини зі Сходу зібрані в нашому Viber

При огляді знахідки, правоохоронцями було виявлено чотири парашути. Вони пізніше були передані в компетентні правоохоронні органи України.

Подальші дії правоохоронців

Як повідомили українські прикордонники, правоохоронцями вже розпочато досудовий етап розслідування в рамках статті 333 про "Порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю". Так, зараз правоохоронні органи займаються проведенням невідкладних слідчих дій.

Варто нагадати, що раніше портал новин MY.UA розповідав, що за минулу добу окупанти дев'ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Також ми повідомляли, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков провів інспекцію готовності силових структур в Донбасі. Читайте про це на MY.UA.

Не пропустіть наші найсвіжіші новини на каналі в Twitter, а також підпишіться і читайте нас на Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом