Samsung Galaxy Tab A7 Lite з’явився на офіційному сайті
Samsung Galaxy Tab A7 Lite з’явився на офіційному сайті

Samsung Galaxy Tab A7 Lite з’явився на офіційному сайті

Новий планшет південнокорейської компанії Samsung під назвою Galaxy Tab A7 Lite вже з’явився на офіційному сайті виробника в різних країнах світу, що вказує на неминучий анонс пристрою.

Сторінка підтримки версії планшета з підтримкою Wi-Fi (SM-T220) доступна на веб-сайті Samsung Africa. Сторінки підтримки версій планшета з підтримкою LTE (SM-T225) і Wi-Fi (SM-T220) можна знайти на веб-сайтах Samsung в Індії і Румунії. Раніше планшет був помічений на офіційних сайтах Samsung для таких ринків, як Бельгія, Данія, Іспанія, Швеція, Німеччина і так далі.

На сторінках техпідтримки нічого не говориться про характеристики Galaxy Tab A7 Lite. Однак раніше планшет з повними характеристиками був помічений в базі даних китайського сайту сертифікації TENAA ..

Новий Galaxy Tab A7 Lite оснащений великим акумулятором ємністю 5000 мА•год і працює під управлінням Android 11 прямо з коробки. Швидше за все, поверх операційної системи буде встановлена ​​оболонка One UI 3.1. Планшет має габарити 212,5×24,7×8 мм. Дозвіл 8,7-дюймового екрану не повідомляється. Samsung оснастила пристрій підтримкою 15-ватної зарядки.

Galaxy Tab A7 Lite має одинарну камеру і одну камеру спереду. Згідно з раніше просочилася інформації від GeekBench, новий планшет побудований на базі однокристальної системи MediaTek Helio P22T. Він набрав 840 балів в одноядерному і 3838 балів в багатоядерному тестах. Планшет має 3 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ флеш-пам’яті. Користувачі зможуть встановлювати карти пам’яті MicroSD. Ходять чутки, що планшет може стати офіційною в червні. Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом