У Тернопільській області хлопець, захищаючи матір і себе від п'яних нападників, вбив одного з них: фото
У Тернопільській області хлопець, захищаючи матір і себе від п'яних нападників, вбив одного з них: фото

У Тернопільській області хлопець, захищаючи матір і себе від п'яних нападників, вбив одного з них: фото

На хлопця накинулись шість ровесників, які вдерались в його дім.

У селі Глешава Тернопільскої області 24-річний місцевий житель, захищаючись від нападу шістьох напідпитку ровесників, ножем травмував одного з них. Потерпілий, відбігши на метрів 300, помервід втрати крові. 

Як повідомили сьогодні, 5 травня, в поліції області, нещастя трапилося 2 травня близько опівночі. Компанія з шести осіб приїхала в сусіднє село на дискотеку з Іванівки. 

В клубі підозрюваний зробив їм зауваження. Це не сподобалося хлопцям і вони вирішили розібратися з місцевим жителем. Останній, аби уникнути бійки, втік додому та закрився.

Проте компанія з шести молодиків прийшла вночі на його подвір'я. Вони вирвали дверні ручки та вибили двері. На момент хуліганства в будинку разом з хлопцем була мама. Він злякався за неї. 

Про нападників хлопець повідомив на лінію "102" і після цього одразу вийшов до дебоширів з ножем. Проте, коли почалася штовханина, юнак випадково вдарив ножем одного з нападників. Поранення виявилося летальним. 

Підозрюваний у скоєному зізнався. На момент бійки він був тверезий. Хлопцеві оголосили підозру в умисному вбивстві при перевищенні меж необхідної оборони (стаття 118 ККУ). Суд обрав йому запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. Триває слідство. 

Нагадаємо, у Рівненській області 18-річний молодик під час відпочинку вбивсвого 28-річного знайомого.

Відео Новини України: у спальному районі Харкова сталося подвійне вбивство

Подвійне вбивство у спальному районі Харкова.  29-річний хлопець  і 23-річна дівчина, які жили разом, загинули у своїй квартирі від численних колото-різаних ран. Знайшла їх - уже без ознак життя - мати хлопця, коли прийшла в помешкання сина, бо він не відповідав на телефонні дзвінки. Двері були зачинені, жінка відкрила їх своїм ключем. Найближчі сусіди  нічого підозрілого з квартири не чули. У поліції відкрили провадження за статтею умисне вбивство, втім подробиць поки що не повідомляють.  

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Руда
Источник материала
Поделиться сюжетом