"Від***ся від мене": гравці ПСЖ поскаржилися, що арбітр обматюкав їх у матчі з "Манчестер Сіті"
"Від***ся від мене": гравці ПСЖ поскаржилися, що арбітр обматюкав їх у матчі з "Манчестер Сіті"

"Від***ся від мене": гравці ПСЖ поскаржилися, що арбітр обматюкав їх у матчі з "Манчестер Сіті"

Футболісти ПСЖ поскаржилися на поведінку головного арбітра Бйорна Кюйперса в матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті".

Півзахисник парижан Марко Верратті стверджує, що суддя нецензурно висловився на його адресу.

"Він послав мене на *** (англ. fuck you). Якби я послав його, то отримав би дискваліфікацію на 10 матчів. Так, я багато розмовляю з арбітрами, але ніколи їх не посилаю", - наводить слова Верратті RMC.

Інший гравець парижан Андер Еррера підтвердив, що чув, як Кюйперс обматюкав його одноклубника Леандро Паредеса.

"Суддя сказав Леандро Паредесу від***тися від нього (англ. fuck off). Якби ми таке сказали, то отримали б дискваліфікацію на три або чотири матчі", - розповів Еррера.

Головний тренер ПСЖ Маурісіо Почеттіно після гри зазначив, що УЄФА варто провести розслідування інциденту та відреагувати на скандал.

"Вони розповіли про це на телебаченні, і ми повинні вірити їхнім словам. Зараз найголовніше те, що ми не вийшли до фіналу. Але, звичайно, якщо я щось не розчув з бровки, і є речі, які потрібно пояснити, можливо, УЄФА проведе розслідування", - цитує Почеттіно Daily Mail.

  • "Манчестер Сіті" здолав ПСЖ в обох півфінальних зустрічах (2:1 на виїзді та 2:0 вдома) і вперше в історії вийшов до фіналу Ліги чемпіонів.
  • У фіналі "Манчестер Сіті" зіграє з тріумфатором дуелі "Реал" - "Челсі", які 5 травня проведуть другий півфінальний поєдинок.
  • Вирішальний матч турніру відбудеться 29 травня у Стамбулі (Туреччина).

Раніше ТСН Проспорт писав, як "Манчестер Сіті" святкував вихід до фіналу Ліги чемпіонів. Українець Олександр Зінченко розплакався просто на полі.

Автор:
Максим Приходько
Источник материала
Поделиться сюжетом