Водійка ВАЗу, яка вчинила смертельну ДТП на Буковині, була п'яною
Водійка ВАЗу, яка вчинила смертельну ДТП на Буковині, була п'яною

Водійка ВАЗу, яка вчинила смертельну ДТП на Буковині, була п'яною

Як раніше писав pogliad.ua, у ніч з 4 на 5 травня у селі Кам’янка сталася дорожньо-транспортна пригода. На місце події виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та відділення поліції №5 (смт. Глибока) Чернівецького районного управління поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що 18-річна водійка автомобіля «ВАЗ-2106» не впоралася з керуванням та допустила з’їзд легковика у кювет з подальшим перекиданням.

Під час дорожньо-транспортної пригоди 24-річний пасажир отримав садна голови та бедра, а 25-річна пасажирка автомобіля від отриманих травм загинула на місці події.

Медичне освідування підтвердило, що на момент вчинення ДТП кермувальниця перебувала у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Поліцейські затримали водійку в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне їй загрожує до десяти років позбавлення волі.

Наразі співробітники поліції призначили низку експертиз та проводять досудове розслідування.

Теги по теме
полиция ДТП Смерть Черновицкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом