На Донбасі в результаті ворожого обстрілу загинув український боєць, ще одного тяжко поранено
На Донбасі в результаті ворожого обстрілу загинув український боєць, ще одного тяжко поранено

На Донбасі в результаті ворожого обстрілу загинув український боєць, ще одного тяжко поранено

У четвер, 6 травня, на Донбасі в результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне кульове поранення. Врятувати життя воїну не вдалося. Ще один український військовослужбовець отримав осколкове поранення.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

"Збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік населеного пункту Новотроїцьке, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", - йдеться у повідомленні.

В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне кульове поранення. На жаль, врятувати життя воїну не вдалося.

Ще один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого – важкий.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 5 травня, зафіксовано 19 порушеньрежиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації. Обстріли зафіксували біля Водяного, Південного, Новоолександрівки, Новозванівки, Майорська, Новотошківського, Новомихайлівки, Кам’янки, Причепилівки, Пісків, Гнутового. Два українських захисники отримали поранення. Воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров’я захисників – задовільний.

Відео Новини світу: G7 закликає Росію припинити вогонь на Донбасі

Велика сімка закликає Росію припинити вогонь на Донбасі і повністю відвести війська від кордону з Україною. Про це йдеться у заяві за підсумками зустрічі дипломатів G7 у Лондоні. Велика сімка також звинуватила Кремль у дестабілізаційній поведінці у світі та порушенні прав людини всередині самої Росії. Водночас дипломати заявили про готовність розвивати співпрацю з Росією для вирішення регіональних та глобальних криз.    

Новини світу: G7 закликає Росію припинити вогонь на Донбасі
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Источник материала
loader
loader