На межі гумору, сатири і фолу: промо-кампанія Mahatch
На межі гумору, сатири і фолу: промо-кампанія Mahatch

На межі гумору, сатири і фолу: промо-кампанія Mahatch

В кінці минулого року в Києві стартувала Ліга кулачних боїв Mahatch — український майданчик боїв на голих кулаках. Зараз, Mahatch — це сотні тисяч фанатів, сотні бійців і амбіції стати головним промо країни — а після і світу. На підтримку свого позиціонування креативщики Ліги запустили хайповую SMM промо-кампанію на межі гумору, сатири і фолу.

Це серія ситуативних роликів, які об'єднані однією ідей "Mahatch є в кожному". Їх основне завдання популяризувати файт серед широкої цільової аудиторії, привернути увагу до Ліги і створити ком'юніті драйвового спортивного дозвілля.

В основу ситуативний лягли загальнодоступні відео з мережі, які як не можна яскраво візуалізують ідею Mahatch. "Героями" стали журналіст Дмитро Гордон, політики Ілля Ківа, Ігор Мосейчук, Єгор Соболєв, Олег Ляшко та інші. Кожен з них свого часу потрапляв в ситуацію, результат якої вирішувалося кулаками, а відео таких поєдинків потрапляли в Інтернет. Автори роликів наклали на такі відео озвучку з боїв і намалювали фірмовий файткард.

Використовувати резонансні відео "з народу" вирішили з посилом: емоції притаманні кожному, але тільки справжні чоловіки можуть вийти в ринг і довести свою перевагу завдяки спортивним навичкам, майстерності і досвіду в бойових мистецтвах. Всього в мережі буде 9 роликів.

Команда Mahatch розкриває ідею такого креативу: не варто боятися кулачних боїв, це дуже популярний вид спорту в Америці, а в Україні культура файту активно розвивається. У цьому виді спорту, як і в будь-якому іншому, все підпорядковано правилам, за ходом поєдинку стежать справжні профі. Головний суддя проекту В'ячеслав Сенченко є 4-кратний чемпіоном світу з боксу (WBA) 2009-2012. До бійцям також пред'являються високі вимоги, вони проходять суворий кастинг. Mahatch для глядача — це драйв і адреналін.

Вже 19 червня шанувальників кулачних боїв очікує яскрава подія — визначна подія — бій між чинним інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO, срібним Олімпійським призером і призером чемпіонату світу та України боксером Денисом Берінчик та найбільш упізнаваним бійцем кулачних боїв, другом і спаринг-партнером Конора МакГркгора Артемом Лобовим .

Источник материала
Поделиться сюжетом