Противник знову порушив режим "тиші" на Донбасі: є постраждалі
Противник знову порушив режим "тиші" на Донбасі: є постраждалі

Противник знову порушив режим "тиші" на Донбасі: є постраждалі

Згідно з ранковим зведенням штабу ООС про ситуацію на Донбасі, за попередню добу і станом на ранок 6 травня противник 19 разів порушував режим "тиші".

Відповідну інформацію прес-центр штабу ООС оприлюднив на своїй Facebook-сторінці.

Поблизу яких населених пунктів зафіксовані порушення

Зокрема, окупанти 5 разів обстрілювали позиції українських захисників біля населеного пункту Водяне. Противник використовував артилерійські установки 152-го і 122-го калібру, міномети 120-го і 82-го калібру, а також гранатомети різного роду систем.

Застосувавши міномети 120-го калібру та артилерійські установки 122-го калібру проросійські окупаційні формування стріляли по українцях поряд з Південним.

Поблизу з селищем Новоолександрівка ворог застосовував міномети 82-го калібру, а біля Новозванівки - разом з протитанковими ракетними комплексами та станковими протитанковими гранатометами.

Поруч з Майорським противник 2 рази обстрілював українські позиції, застосовуючи міномети 82-го калібру, ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Новини зі Сходу України - в месенджерах Telegram і Viber!

Поблизу з Новотошківським проросійські окупанти двічі відкривали вогонь по нашим захисникам з використанням гранатометів різного роду систем і великокаліберних кулеметів.

Також зафіксовано два ворожих обстріли біля Новомихайлівки та Кам'янки. Тут противник застосовував стрілецьку зброю.

Біля Причепилівки ворог двічі відкривав вогонь, використовуючи великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, ручні протитанкові та підствольні гранатомети.

Не пропустіть наші свіжі новини на каналі вTwitter і читайте нас на Flipboard!

Неподалік від Пісків і Гнутового противник застосовував для обстрілу гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Що відомо про постраждалих українських захисників

Ворожі обстріли стали причиною поранень двох українських захисників. Їм оперативно надали першу медичну допомогу і доставили в лікарню. Обидва захисники перебувають у задовільному стані здоров'я.

З початку 6 травня в зоні проведення ООС зафіксували 1 порушення режиму "тиші" поруч з населеним пунктом Новгородське.

Раніше MY.UA розповідав, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков провів інспекцію готовності силових структур на Донбасі.

Також ми повідомляли, що Кравчук розповів про майбутнє Росії.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом