5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Києві кур'єр влаштував "перегони" з патрульними поліцейськими
У Києві кур'єр влаштував "перегони" з патрульними поліцейськими

У Києві кур'єр влаштував "перегони" з патрульними поліцейськими

Київські поліцейські в ніч з четверга, 6 травня, на п'ятницю, 7 травня, влаштували погоню за співробітником однієї зі столичних служб доставки.

Про цей курйозний випадок повідомив інформатор про події в Києві - "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Детальніше про нічну гонку кур'єра з київським патрулем

Увагу правоохоронців привернув кур'єр, що промчав на мопеді по тротуарній доріжці в центральній частині Києва. Копам довелося почати погоню за доставщиком, що неабияк потішило публіку.

Стрічка надзвичайних подій доступна на нашому каналі Viber!

На жаль, копи так і не наздогнали водія, поки він перебував за кермом мопеда, але як тільки той сліз із зазначеного транспортного засобу і зробив спробу втечі на своїх двох, був спійманий поліцейськими.

Всі свіжі новини України та світу зібрані в нашому Telegram!

Як повідомляє "Київ Оперативний", мопед порушника направили на штрафну стоянку, а оскільки на даний ТЗ були відсутні необхідні документи, то в інформаційній спільноті припускають, що назад його вже не повернуть.

Самого ж кур'єра запитали, чи відчував він страх під час спроби втечі від поліції, на що той відповів, що "Не думав про це". Як з'ясувалося, у горе-доставщика був непорядок з документами. Більше того - порушник зізнався у недавньому вживанні заборонених речовин, а саме - фену.

Яке покарання загрожує кур'єру-порушнику

Варто зазначити, що покарання для кур'єра має бути досить серйозним, якщо врахувати, що він не мав ні водійських прав, ні документів на транспортний засіб. Крім того, доставщик намагався втекти від правоохоронців, створивши аварійну ситуацію і перебував під дією наркотиків.

Нагадаємо, що раніше портал новин MY.UA розповідав про обставини автомобільної аварії, яка сталася з таксі Bolt в Києві. Водій проігнорував правила дорожнього руху і просту ввічливість на дорозі.

Також ми повідомляли, що на трасі Київ-Одеса загорівся пасажирський автобус.

Не пропустіть наші актуальні новини на каналі вTwitter, а також підпишіться і читайте про події в Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом