20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«Холостяк-11»: хто пройшов у фінал романтичного реаліті-шоу
«Холостяк-11»: хто пройшов у фінал романтичного реаліті-шоу

«Холостяк-11»: хто пройшов у фінал романтичного реаліті-шоу

10 випуск романтичного реаліті-шоу «Холостяк» став знаковим, оскільки Михайло нарешті познайомився з рідними та близькими дівчат. Їх у проєкті після випуску залишилося троє – троє фіналісток.

Як минуло знайомство

Із батьками Даші зустріч була теплою й приємною. Міша поспілкувався з мамою і татом, зроббивши висновок, що батьки у дівчини дуже хороші. Також на зустрічі були сестри Даші. Найменша особливо всіх потішила. Відразу стало видно, що Міша добре ладить із дітьми.

До Джесіки Міша поїхав у її рідне Мукачево. Там познайомився з двома подругами дівчини. Потім провели приємний час разом, купаючих у басейнах з термальними водами. І наостанок відбулося знайомство з батьками Джесіки. Джесіка провела своє дитинство з бабусею, поки батьки були на заробітках. Через це у стосунках є трохи напруги.

Стрічка новин України та світу, новини шоубізу в нашому Viber

У Києві відбулося знайомство з рідними Анни: мамою, братом та двоюрідною сестрою. Перед цим Євген Клопотенко провів кулінарний майстер клас для Ані та Міші.  Єдиний прикрий момент – фото Ані з весілля, які досі стоять у квартирі. Це трохи знітило й дівчину, і Мішу.

До Розалі Михайло поїхав у рідний Харків. Дівчина показала йому місто своїми очима. Пара сходила в альма-матер – Каразінський університет. У караоке Розалі виконала романтичну пісню для Міші. З мамою дівчини спілкувалися по відеозв’язку.

Усі знайомства пройшли непогано й допомогли визначитися Міші з фіналістками.

Хто покинув проєкт

Досить неочікуваним стало те, що після церемонії троянд шоу залишила Джесіка. На думку Михайла, її минуле не дозволяє їй будувати успішні стосунки в майбутньому. Дівчина не може цілком впустити холостяка в своє життя.

Всі новини України та світу, новини культури в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що психолог проєкту «Холостяк» розповіла про фінал шоу та залаштунки зйомок.

Також портал MY.UA писав, що одна з учасниць 11 сезону "Холостяка" поділилася сокровенним.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом