ДТП під Полтавою забрала життя знімальної групи українського каналу
ДТП під Полтавою забрала життя знімальної групи українського каналу

ДТП під Полтавою забрала життя знімальної групи українського каналу

Під Полтавою 13 травня 2021 року сталася масштабна дорожно-транспортна пригода, в якій загинула знімальна група відомого українського телеканалу.

Аварія сталася поблизу села Гайове Кобеляцької територіальної громади Полтавської області. Як повідомили в Головному управління Національної поліції  України в Полтавській області, ДТП сталася 13 травня близько 12 години дня на дорозі Решетилівка-Кобеляки-Царичанка-Дніпро.

Деталі аварії

ДТП сталася за участі двох транспортних засобів. Таку попередню інформацію надали в ГУНПУ в Полтавській області. Зіткнулися вантажівка «Вольво» та легковий автомобіль «Тойота».

Стрічка новин України та світу, новини ДТП в нашому Viber

Жертви

У «Тойоті» знаходилося двоє чоловіків, мешканців Полтави. Вони працювали на відомомому в Україні телеканалі НТН: журналістом та оператором. У поліції імен загиблих поки не називали. Однак, за даними ЗМІ, це були оператор Костянтин Худолій та журналіст Володимир Непийпиво. Вони загинули на місці катастрофи.

На місці аварії працює слідчо-оперативна група поліціянтів. Встановлюють всі деталі аварії.

Наразі поліція вирішує, чи вносити відомості про це ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань – частина 3 статті 286 – «Порушення правил безпеки дорожного руху, що спричинило загибель двох і більше людей» ККУ.

Аварія в Кобеляцькій громаді

Нагадаємо, що 10 травня також сталася ДТП в Кобеляцькій територіальній громаді на Полтавщині. Зіткнулися мікроавтобус та вантажівка. У результаті аварії загинула одна людина – водій мікроавтобуса, якому було 36 років. Інший водій, 61-річний мешканець міста Дніпро, потрапив до лікарні.

Інцидент стався на трасі Царичанка — Кобеляки — Решетилівка поблизу села Красне. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

Всі новини України та світу, новини надзвичайних подій в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що ДТП в Київі паралізувала рух транспорту.

Також портал MY.UA писав, що аварія на трасі Київ-Чоп забрала життя двох людей.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом