19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Леся Нікітюк під сумний трек зробила зізнання: "Приховати мої сльози"
Леся Нікітюк під сумний трек зробила зізнання: "Приховати мої сльози"

Леся Нікітюк під сумний трек зробила зізнання: "Приховати мої сльози"

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала, як ставиться до негоди та примх стихії.

Жартівниця Леся Іванівна опублікувала відео в своїх історіях в мережі Інстаграм, в якому продемонструвала, за що любить дощ. Багато хто не дуже любить, коли надворі мокро та похмуро. Нікітюк у жартівливій манері показала, що дощ, однак, можна і любити.

«Люблю дощ. Він може приховати мої сльози», - написала Леся, коментуючи відео. На ньому вона за кермом автівки їде під сумний трек Hammali, Navai «Раз, два, три кавычки, сигарету спичкой». Також Леся Нікітюк засвітила трендовий манікюр в пастельних тонах.

Таким чином Леся Нікітюк нагадала фанатам колишні часи, коли для юнацтва було трендом постити сумні цитати й фрази у своїх соціальних мережах.

Стрічка новин України та світу, новини культури в нашому Viber

Відпочинок Лесі Нікітюк

Нагадаємо, нещодавно Леся Нікітюк відвідала Одесу. В своєму Інстаграмі зірка опублікувала кілька фото з відпочинку біля моря. Так, вона побувала на пляжі, поласувала устрицями, побувала в сквері Pale Royal. Але швидко повернулася до Києва.

Щодо цього Леся теж пожартувала в мережі. Вона виклала фото, на якому продемонструвала надзвичайно довгі ноги. У пості зірка написала: «А ви думали як я так швидко до Києва з Одеси прийшла😂 Одна нога тут, друга там». Також вона відмітила, що важко купувати джинси на такі довгі ноги.

Шанувальники та друзі Лесі Нікітюк також почали жартувати з цього приводу. Даша Астаф’єва відзначила, що у неї такі самі ноги, коли вона вночі біжить до холодильника, щоб перекусити.

Всі новини України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що  Леся Нікітюк засвітила улюбленого рокера.

Також портал MY.UA писав, що Леся Нікітюк похвалилася звабливими вигинами в чорному купальнику.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом