13-річна дочка Дани Борисової порізала вени в шкільному туалеті
13-річна дочка Дани Борисової порізала вени в шкільному туалеті

13-річна дочка Дани Борисової порізала вени в шкільному туалеті

Дана Борисова, відома російська телеведуча, неабияк налякала своїх фанатів новиною про те, що її 13-річна дочка госпіталізована після спроби суїциду.

Дана повідомила про трагічну подію на сторінці в Instagram і показала всім одяг дочки в плямах крові.

Актуальні новини шоу-бізнесу-в Telegram і Viber!

Жінка записала відео, в якому поділилася з шанувальниками подробицями того, що сталося. З її слів стало зрозуміло, що дочка Поліна не могла заснути напередодні вночі, але вранці після прогулянки з собакою Мішель, дівчинка вирушила в школу. Вже після першого уроку, дані Борисової повідомили, що її дочка завдала собі травми в шкільному туалеті.

Відомо, що це не перша спроба підлітка покалічити себе. Про це відкрито говорить її мати.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнайтеся новини з життя знаменитостей.

Борисова також розповіла, про консультації з психологом, який поставив діагноз "підліткове самоушкодження". Це захворювання дуже поширене серед молодих людей. На думку стурбованої мами, всьому виною тренди в мережі і аніме, яким захоплюється її дочка.

Складне дитинство

У 13-річної Поліни життя сповнене стресів і її дитинство безхмарним назвати важко.

Дівчинка неодноразово давала інтерв'ю, в яких детально розповідала про алко - і наркозалежності матері, яка змусила швидко подорослішати малолітню дочку. Зараз Дана перебувати в 4-річній зав'язці.

Батько Поліни-Максим Аксьонов-живе окремо. Шлюб батьків розпався, коли дівчинці виповнилося 4 місяці. Але судові розгляди за право опіки та аліменти тривали ще багато років.

Через плутанину в особистому житті батьків, дівчинці доводилося весь час переїжджати від матері до батька, поки та перебувала на реабілітації, то назад.

Нагадаємо, що це не перший інцидент з 13-річницею Поліною. Півтора місяці тому Дана Борисова виявила в кімнаті дочки закривавлені рушники і подряпини на тілі. Спочатку дівчинка пояснювала це нешкідливою грою з собакою, але пізніше правда вилилася назовні.

Тепер її мама сумнівається в правильності діагнозу попередніх лікарів і припускає, що дочка має суїцидальні нахили.

В даний момент, Поліна Аксьонова знаходиться в державній клініці психічного здоров'я в Москві на Ленінському проспекті. А Дана Борисова повідомила своїй аудиторії, що сьогодні вона вилітає до Петербурга.

Профіль самої Поліни в Instagram закритий. Але на сторінці Борисової Передплатники повідомили, що Поліна виходить на зв'язок і спілкується в мережі.

Так, одна читачка розповіла про бажання дівчинки поїхати в Аокігахару.

Згідно Вікіпедії, це ліс на японському острові Хонсю, відомий в Японії як Ліс самогубців. Вважається, що це місце друге за популярністю серед бажаючих накласти на себе руки (на першому місці знаходиться Золотий міст в Сан-Франциско).

Раніше ми писали, як змінилася Оля Полякова. Її просто не впізнати.

Також стежте за новинами про те, як проходить Євробачення 2021.

Приєднуйтесь до нас в Twitter, де зібрані всі свіжі новини про зірок!

Слідкуйте за нами в Flipboard і стежте за стрічкою новин!

Источник материала
Поделиться сюжетом