Український гурт "Go-A" залетів у топ-5 лідерів Євробачення-2021 і опустив Росію в рейтингу
Український гурт "Go-A" залетів у топ-5 лідерів Євробачення-2021 і опустив Росію в рейтингу

Український гурт "Go-A" залетів у топ-5 лідерів Євробачення-2021 і опустив Росію в рейтингу

18 травня у Роттердамі відбувся перший пів фінал пісенного конкурсу Євробачення-2021. Участь у ньому взяли представники України - гурт «Go-A».

Після виступу на першому пів фіналі Україна потрапила у фіналі Євробачення, який пройде в суботу 22 травня в Роттердамі.

Разом з Україною до фіналу вийшли Росія, Норвегія, Ізраїль, Азербайджан, Мальта, Литва, Кіпр, Швеція, Бельгія.

Перед другим пів фіналом Євробачення, що пройде 20 травня, Україна піднялася в рейтингу букмекерів з 8 на 4 место.

 Россія опустилася з 10 на 12. У ТОП-3, як і раніше, входять Італія, Франція і Мальта.

Як пройшов виступ

Гурт «Go-A» виконав у Роттердамі свою пісню «Шум», зчинивши дійсно не мало шуму. Під час виступу представників України танцював увесь прес-центр Євробачення-2021.

Під час репетиції «Go-A» під ними просто розвалилася сцена. Як пояснили потім виконавці, роз’їхався пліт, який використано в постановці номеру. Однак музиканти не злякалися та не відступили.

«Ми все одно продовжили співати», - з посмішкою розповідала солістка Катерина Павленко.

На Євробаченні цього року Україна вперше представила повністю україномовну пісню. Солістка гурту «Go-A» Катерина Павленко запевнила, що почувається абсолютно здоровою та впевнена в своїх силах.

Справа в тому, що під час другої репетиції вона добряче перелякала прихильників, бо не вийшла на сцену через погане самопочуття. За протоколом співачка одразу зробила тест на коронавірус і отримала негативний результат.

Катя Павленко обзавелася на Євробаченні цілою армією прихильників. Дівчину в зеленій шубі знають вже всі. До речі, зелена шуба Катерини зовсім не шуба – вона виконана зі штучних перук та екошкіри.

«Ми хочемо, щоб українська мова звучала не тільки в межах нашої країни, а й далі, бо вона прекрасна. В нас прекрасна культура, музика та фольклор», - пояснила вибір пісні Катерина Павленко.

Гурт «Go-A» запевнили, що знають реакцію фанів та людей, які чують пісню вперше. Вона їм дуже сильно подобається, бо композиція незвична.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Організація конкурсу

Нідерланди чекали на можливість провести в себе міжнародний конкурс Євробачення понад 40 років. Востаннє пісенний баттл проходив тут у 1980 році в Гаазі.

Про те, що Євробачення-2021 проходить у Роттердамі говорить усе – навіть світлофори, що ведуть до Ahoy Arena, де проходить конкурс, танцюють та співають.

Кожні 48 годин всі члени делегацій здають тести на коронавірус. Учасники гурту «Go-A» поскаржилися навіть, що в них вже болять носи, проте іншого вибору в час пандемії немає.

Кількість глядачів та преси значно скоротили. Зал заповнений лише на 20%. Квитки змогли придбати лише ті глядачі, які купили їх в минулому році.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що під час генеральної репетиції виступу українців на Євробаченні-2021 стався технічний збій.

Співачка Оля Полякова відразу по закінченні локдауну оголосила про великий концерт. Більше новин музики читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом