20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Києві поліціянт і колишній беркутівець побив відомого українського співака
У Києві поліціянт і колишній беркутівець побив відомого українського співака

У Києві поліціянт і колишній беркутівець побив відомого українського співака

Відомого українського музиканта Дмитра Бугайчука побив у Києві працівник правоохоронних органів, колишній беркутівець.

Інцидент стався вночі з 18 на 19 травня на вулиці Кирилівській, поблизу будинку 47б. Поліціянт вдарив музиканта в обличчя без яких-небудь пояснень та попередження. Після удару фронтмен гурту «Дичка» знепритомнів. Як повідомив Дмитро Бугайчук виданню Bird in Flight, після інциденту його ще близько трьох годин не відпускали, тримаючи весь цей час в наручниках.

Деталі інциденту

Засновник і фронтмен гурту «Дичка» Дмитро Бугайчук розповів, що прийшов зустрітися з барабанщиком свого гурту. Зустріч призначили біля репитиційної бази на вулиці Кирилівській. Музиканти саме збиралися прощатися, коли до них під’їхала автівка поліціянтів. Співробітник поліції вимагав, аби Дмитро підійшов до машини.

Музикант Дмитро Бугайчук поцікавився, хто його турбує. Після чого без попередження отримав удар в обличчя і в результаті знепритомнів.

Коли пан Дмитро прийшов до тями, то йому, лежачому на асфальті, поліціянт намагався скрутити руки. Дмитро кликав на допомогу та просив очевидців зняти інцидент на відео.

Поліціянта звуть Владислав Іоанно. Він працює у відділі особливого призначення. Раніше був беркутівцем.

Стрічка новин України та світу, новини надзвичайних подій в нашому Viber

Пакет з невідомою речовиною

Фронтмен «Дички» також заявив, що коли він отямився, то побачив недалеко від себе пакет, в якому знаходилась невідома речовина. За його словами, виявлений предмет йому не належав. Поліціянти ж заявили, що цей пакет Дмитро Бугайчук викинув, тільки-но завбачивши їх. Крім цього, Бугайчука звинувачують у тому, що він нібито намагався втекти з місця пригоди. Усі звинувачення музикант відкидає.

На місце пригоди прибуло вісім авто з правоохоронцями. Три години музиканта тримали в наручниках. Він скаржиться на набряк кистей. Потім Бугайчука доправили у відділок та взяли відбитки. Він має намір подати заяву про перевищення службових повноважень поліціянтом.

Всі новини України та світу, новини Києва у нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що  у Києві поліціянти влаштували свавілля проти підлітків через музику.

Також портал MY.UA писав, що у Білорусі розбився військовий літак. Є жертви.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом