Кабмін призначив тимчасового керівника "Укравтодору": хто ним став
Кабмін призначив тимчасового керівника "Укравтодору": хто ним став

Кабмін призначив тимчасового керівника "Укравтодору": хто ним став

Уряд 21 травня на позачерговому засіданні поклав на першого заступника голови Державного агентства автомобільних доріг України Євгена Кузькіна тимчасове виконання обов'язків очільника "Укравтодору".

Відповідне розпорядження опублікували на Урядовому порталі.

У розпорядженні зазначено, що Кузькін призначений т.в.о. голови "Укравтодору" до призначення в установленому порядку голови агентства. До цього Євген Кузькін обіймав посаду першого заступника голови агентства Олександра Кубракова, який став міністром інфраструктури.

Нагадаємо, 20 травня Верховна Рада призначила Олександра Кубракова очільником Мінінфраструктури.

Що відомо про Євгена Кузькіна 

Євген Кузькін_ тимчасовий керівник "Укравтодору"
Укравтодор
Євген Кузькін

Так, на сайті "Укравтодору" зазначено, що він доктор економічних наук, має загальний стаж роботи понад 39 років, з них понад 32 роки - на державній службі. Закінчив Харківський інженерно-економічний інститут (1981), а також Харківський регіональний інститут державного управління Української Академії державного управління при Президентові України (2002). 

Працював на експертних і керівних посадах у Фінансовому управлінні Харківської ОДА, Державній податковій інспекції у Харківській області, у 2010-2011 рр. обіймав посаду заступника Міністра фінансів України, очолював Департамент місцевих бюджетів Міністерства фінансів України та Департамент планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності "Укравтодору". 19 червня 2020 року призначений першим заступником голови Державного агентства автомобільних доріг України.

Автор:
Ірина Загородня
Источник материала
loader
loader