20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Анастасія Приходько продемонструвала обвислий живіт: "Не соромлюся бути справжньою!"
Анастасія Приходько продемонструвала обвислий живіт: "Не соромлюся бути справжньою!"

Анастасія Приходько продемонструвала обвислий живіт: "Не соромлюся бути справжньою!"

Заслужена артистка України Анастасія Приходько, яка нещодавно народила сина, продемонструвала шанувальникам, що зовсім не соромиться змін у зовнішності, які сталися з нею після вагітності. 

Співачка та громадсько-політична діячка Анастасія Приходько опублікувала в мережі пост про те, що жінкам не варто соромитися себе й свого тіла після пологів. Вона переконана, що жінки надто часто комплексують з приводу фігури. А все це через те, що в суспільстві можуть критично висловлюватись про жінок. Дуже часто породіллі чують образливі слова з приводу своїх форм. 

Приходько впевнена, що на цьому не варто зациклюватися. Необхідно розуміти, що після пологів твоє віддзеркалення може змінитися, і це нормально. Можуть з’явитися розтяжки, обвислий живіт та груди. На думку співачки, критика цих явищ пов’язана зі стереотипами краси, які вбивають в голову людям стрункі моделі з подіумів. 

Крім того, у жінок після пологів можливі депресії, коли робити зовсім нічого не хочеться, руки опускаються і ти просто припиняєш за собою слідкувати. 

Стрічка новин України й світу, новини шоу-бізу в нашому Viber

Бути мамою – нелегка місія

Анастасія Приходько переконана, що виносити та народити дитину нелегко. Жінка говорить про це, бо має власний досвід: вона стала мамою втретє.

Після народження сина Приходько показала шанувальникам, що має далеко не ідеальну фігуру, але цим не переймається. Вона пишається своєю смужкою на животі і загалом животом, хоч він і обвис. У співачки є целюліт, однак це теж її не знічує. 

Приходько нагадала, що бог створив жінку, коли ще не було глянцю та подіумів. Кожна жінка має пишатися своїм тілом, бо завдяки йому народжується нове життя.

На фото, яке Настя виклала в мережі, вона позує на стільці в білизні та білій сорочці. Вона не намагається прикрити живіт, а навпаки демонструє його, щоб додати іншим жінкам упевненості. 

Всі новини України та світу, новини зі культури й розваг в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що  Настя Приходько поділилася деталями про маленького сина. 

Також портал MY.UA писав про річницю одруження Потапа і Насті Каменських. 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом