Чому 55-річна Руслана Писанка досі не має дітей: зірка поділилася сокровенним
Чому 55-річна Руслана Писанка досі не має дітей: зірка поділилася сокровенним

Чому 55-річна Руслана Писанка досі не має дітей: зірка поділилася сокровенним

Відомій українській актрисі та телеведучій Руслані Писанці вже 55 років, але вона досі не має дітей. Актриса розповіла, що з цього приводу не переймається.

Руслана Писанка стала героїнею програми «ЖВЛ» («Життя відомих людей»). У рамках програми зірка разом із чоловіком Ігорем Ісаковим поговорила з журналісткою Катею Король. На питання про спільних дітей актриса відповіла відверто. 

Писанка вважає, що їм із чоловіком вже пізно було цим займатися. Вони вирішили не перейматися цим питанням. Тим більше, Ігор має сина від іншого шлюбу. Зараз юнак живе в Черкасах, але деякий час жив із батьком та Русланою Писанкою.

Артистка трохи займалася його вихованням. Говорить, що для неї хлопець як син. Вона вчила його куховарити, та й взагалі – ділилася всім, що знає про життя. Руслана Писанка переконана, що навіть без дітей її життя не закінчується, а навпаки продовжується. Її чоловік Ігор також прокоментував ситуацію. Він переконаний, що все у волі божій. Якщо бог дасть дітей, то будуть, не дасть – то значить так треба. «Як боженька дасть, то будуть, як не дасть – не будуть», - говорить чоловік.

Чекаємо Вас в месенджері Viber! Там публікуємо найсвіжіші новини.

Писанка повертається на екрани

Крім розмов про дітей, Руслана Писанка порадувала фанатів новиною. Вона отримала пропозицію, від якої не схотіла й не могла відмовитись. Писанка стане однією з ведучих нового шоу каналу 1+1 – «Твій день».

Також Руслана Писанка показала на всю країну свій заміський будинок, де живе з чоловіком. Українці побачили навіть город зірки.  

Всі новини України та світу, новини українського шоу-бізу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що освітою своїх дітей похвалився Максим Галкін. 

Також портал MY.UA писав, що маленький син депутата від "ЄС" став одним із найбагатших малюків в Україні. 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом